Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
KIAJOBB

Szerző ML

Létrehozva: 2024.08.11.

Ez kőkemény lesz, Szoboszlai Dominikkel ilyen még nem történt Liverpoolban

A Liverpool augusztus 11-én, vasárnap az utolsó felkészülési mérkőzéseit játssza, ezúttal már Angliában. Rendhagyó módon egy nap alatt két találkozó vár a csapatra, ami Szoboszlai Dominiknak mindenképp új Angliában.

Új éra köszöntött be le a Liverpoolnál, Jürgen Klopp kilenc év után, minden jelentős trófeát bezsebelve távozott a kispadról, az új vezetőedző pedig a Feyenoordtól érkezett Arne Slot lett. A szintén támadófocit kedvelő szakembernek az eddigi felkészülési szezonja jól alakul, az Egyesült Államokban a Betist, az Arsenalt és a Manchester Unitedet is legyőzte. Az együttes augusztus 11-én, vasárnap játssza az utolsó nyári barátságos találkozóit. Ráadásul azonnal kettőt, ilyen pedig még nem történt Szoboszlaival Angliában.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominikra mozgalmas vasárnap vár Fotó: AFP

A Liverpool ezúttal már hazai pályán fogadja 13:30-tól a Sevillát. A nap viszont rendhagyó lesz, ugyanis a csapatra késő délután is vár egy összecsapás, mégpedig a szintén spanyol Las Palmas ellen 18:00-tól. Az együttes most már kiegészült az Európa-bajnokságon, illetve a Copa Americán szerepelt játékosokkal, így Slot először dolgozhat teljes kerettel. Vélhetően ez lehetett az oka annak, hogy Slot egy napra szervezett két mérkőzést, azt ugyanis már többször nyilatkozta, hogy minden játékosra kíváncsi, és mindenkit szeretne élesben tesztelni.

Szoboszlai Dominik újra főszerepet kaphat

Szoboszlai Dominik joggal bizakodhat, ugyanis Slot rendszerébe nagyszerűen beleillik, a holland ugyanis sokkal jobbal szeret középről támadásokat indítani, mint Klopp. A Betis ellen rögtön a kezdőcsapatba jelölte, ahol 64 percet játszott és ő szerezte végül a mindent eldöntő gólt is. Az Arsenal ellen szintén kezdett, ahol Slot védekezőbb szerepkört szánt rá, amit szintén jól abszolvált, és 72 percet játszott. A Manchester Uniteddel szemben végül a kispadon maradt, hogy megfelelően tudjon regenerálódni. Az egy nap alatt két mérkőzéssel még ő sem találkozott eddig Angliában.

A Liverpool számára augusztus 17-én, szombaton indul a Premier League, ahol először az újonc Ipswich lesz az ellenfele. A Pool tavaly a harmadik helyen végzett a bajnokságban, amivel a Bajnokok Ligájába is visszajutott.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek