Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
KIAJOBB

Szerző CHI

Létrehozva: 2024.08.18.

„Rettenetes érzés" - az Újpest edzője mindent elárult a Fradi-meccsről

Az Újpest egy ráadásban kapott góllal kapott ki 1-0-ra a Ferencváros otthonában a labdarúgó NB I rangadóján. Bartosz Grzelak, a lila-fehérek mestere nem leplezte a csalódottságát.

Szerző CHI

Hősiesen tartotta magát az Újpest 90 percen keresztül a Ferencváros otthonában. A zöld-fehérek a meccs túlnyomó részében fölényben játszottak, kétszer a felső lécet is eltalálták, a lilák kapusa, Riccardo Piscitelli számos bravúrt bemutatott. Amikor már úgy tűnt, az újpestiek kihúzzák kapott gól nélkül, és egy ponttal távoznak, a 92. percben Kehinde révén a Fradi gólt szerzett, és a hazaiak 1-0-ra nyertek.

Bartosz Grzelak
Bartosz Grzelak rettenetes érzésről beszélt Fotó: Török Attila

Bartosz Grzelak a meccs után elárulta, rettenetes érzés a végén gólt kapni, és így veszíteni.

Büszke vagyok a játékosaimra, keményen beleálltunk a meccsbe. A Ferencváros erős volt az első 20 percben, de utána mi is egyre jobban feljavultunk. Rettenetes érzés így, az utolsó pillanatban elveszíteni a meccset. Még az építkezés elején vagyunk, a szezont is küzdelmesen kezdtük. Igyekeztünk megmutatni az együttes identitását, karakterét. Az egész csapat bátran játszott, ettől csak még erősebbek leszünk. A labdakihozatalnál és az ellenfél térfelén a labdabirtoklásban kell javulni

 - értékelt Grzelak.

Az Újpest négy meccs után egy győzelemmel, és három vereséggel áll. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek