Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.24.

„Ez a Fradi bejuthat a BL-be" - Lisztes Krisztián sokra tartja a Jansen-csapatot

Sima győzelemmel nyitott a Ferencváros a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében. A klub egykori játékosa, Lisztes Krisztián szerint ez a csapat képes lehet arra, hogy a BL-csoportkörbe kerüljön.

A Ferencváros meggyőző sikerrel kezdte meg szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében: a második forduló első, hazai felvonásán 5-0-ra verte a walesi The New Saints csapatát. A nyáron kinevezett Pascal Jansen vezetőedző által irányított zöld-fehérek már az első félidőben eldöntötték az összecsapást. A Fradi korábbi játékosa, az 1995-ös BL-szereplő csapat hőse, Lisztes Krisztián szerint nagyon jól nézett ki a gárda a walesiek ellen.

Ferencváros
Fotó: Koncz Márton

Nagyon egyértelmű volt a csapat játéka, mondhatni, hogy osztálykülönbség volt a két csapat között. Nagyon fontos volt Pascal Jansen számára is, hiszen ez volt az első meccs, de látszott, hogy a fiúk a felkészülés során nagyon nagy munkát végeztek. Mindenki odatette magát, ha össze kellene foglalni, jól nézett ki az egész. Nagyon fontos, hogy a visszavágón sem szabad lebecsülni a walesi bajnokot, még mindig nem vagyunk abban a helyzetben, hogy bárkit egy kézlegyintéssel elintézzünk. A csapat jól pörög, nagy a konkurenciaharc és ez mindenképpen a klub előnyét szolgálja, és biztató lehet a jövőt illetően. Mint minden évben, a Ferencváros célja a Bajnokok Ligája szereplés, így van ez idén is. Képesnek tartom a csapatot arra, hogy harmadszor is bejusson a BL-csoportkörébe. De ha mégsem sikerül, a Konferencialigában a csoportkör már biztos. És ez azt jelenti, hogy ősszel is nemzetközi kupameccseken szurkolhat a Fradi közönsége.

 - mondta Lisztes Krisztián.

A visszavágót jövő kedden 20 órától rendezik a szigetországban. A párharc győztese a dán Midtjylland és az andorrai Santa Coloma továbbjutójával találkozik a harmadik körben.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek