Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KIAJOBB

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.07.17.

Izgalmas programokkal vezetik fel a balatoni Kékszalag-versenyt

Négynapos közösségi rendezvényt tartanak Balatonfüreden, a tókerülő nevét viselő Kékszalag PORT kikötőben az idei 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj felvezetéseként.

Esténként a központi rendezvényteremben, a kikötő hangárjában elindul a Vitorlás Mozi, ahol a sportághoz kötődő játék- és dokumentumfilmeket láthat a közönség. Szerdán a Kékszalagot megelőző estén pezsgős koccintásra várják mind a tókerülő verseny résztvevőit, mind pedig azokat az érdeklődőket, akik szeretnének találkozni, kötetlenül beszélgetni a regattán indulókkal. Az est folyamán a zenét dj Titz Krisztián szolgáltatja majd a közönségnek - írja az Origo.

Kékszalag
Csütörtökön rajtol az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj

A Kékszalag PORT kikötőben is a Kékszalagra hangolunk, éppen ezért fontosnak tartottuk, hogy olyan többnapos rendezvénnyel készüljünk a balatonfüredieknek, valamint a térségben látogatóknak, ahol minél szélesebb körben megismerhetik a sportágat, valamint a balatoni vitorlástúrázás örömét. A Kékszalag minden évben egy komoly megmérettetés, ahol számos olyan család, baráti társaság indul, akik nem kifejezetten a versenyzés, sokkal inkább a vitorlázás és azon belül is a túra öröméért állnak rajthoz. Szeretnénk őket is vendégül látni ezeken a napokon

- mondta Holczhauser András a Kékszalag PORT Kikötő vezetője, a Balatonfüredi Vízisport és Szabadidő Központ ügyvezetője, aki hozzátette, a szervezésben a Magyar Vitorlás Akadémia csapatát hívták segítségül.

A Balaton és a vitorlázás legkiemelkedőbb ünnepe, Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenye, az 56. Kékszalag, 2024. július 18-án, 9 órakor rajtol el Balatonfüredről.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek