Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2023.07.05.

Kékszalag a Balatonon: történelmi dolgot tesz a Telekom

A csütörtökön rajtoló viadalon eddig nem látott közvetítésre kerül sor.

Magyarországon először közvetítenek élőben egy versenyt egy tó közepéről, a csütörtök reggel rajtoló Kékszalagot 48 órán keresztül élőben közvetítik a Balaton vizéről. Fegyver Csaba, a Magyar Telekom szenior telekommunikációs szakértője a Világgazdaságnak adott interjúban azt mondta, ez a technológia nem csupán nálunk újdonság, a világon is az elsők közé tartozik.

Fotó: Nemzeti Sport

Mérföldkőhöz érkeztünk azzal, hogy a 4G/5G-hálózatunk és a Campus Network szolgáltatásunk segítségével öt motorcsónakról, élőben tesszük lehetővé az esemény közvetítését a Balaton vizéről. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Magyar Vitorlás Szövetséggel együttműködve a tradicionális tókerülő versenyen is bemutathatjuk ezt a megoldást 

– mondta a Világgazdaságnak adott interjúban Fegyver Csaba, a Magyar Telekom szenior telekommunikációs szakértője, aki hozzátette, Magyarországon először valósul meg ilyen sportverseny streamingelése egy tó közepéről.

A szakember kiemelte, idehaza úttörők ezzel a szolgáltatással:

"Valóban egyelőre a legnagyobbak kísérleteznek vele, de ez azt jelenti, hogy idővel kisebb vállalatoknak is nyújthat versenyelőnyt ez a megoldás. Biztos vagyok benne, hogy a következő időszakban jókora igény mutatkozik majd a Campus Network szolgáltatásunkra, ezért is fontosak a referenciák. Ilyen a Kékszalag és ilyen a Sziget Fesztivál, valamint a múlt héten rendezett Balaton Sound is."

A teljes interjút ide kattintva olvashatod el.

A Kékszalag-verseny közvetítését az Origo Sport oldalán nézheted csütörtöktől. 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek