Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2023.07.11.
Módosítva: 2023.07.11.

"Szépen becsaptak minket" - nem erre számított Feröeren a Ferencváros játékosa

Kedden este már tétmérkőzés vár a Ferencvárosra, amely labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőn Feröer-szigeteken lép pályára.

A Ferencváros kedden este 20.45-től (TV: M4 Sport) a feröeri Klaksvik otthonában lép pályára. A magyar csapat védője, Botka Endre szerint nagy odafigyeléssel kell nekimenni az első meccsnek, nem érdemes a külső körülményekre és az időjárásra mutogatni - árulta el az Origónak

Botka Endre
Botka Endre Fotó: Török Attila

Tegnap szépen becsaptak minket, mert nagyon szép idő volt, és azt gondoltam, ez a normális itt, de amikor hétfőn reggel felkeltem, nem láttam ki, akkora köd telepedett a tájra. A legfurcsább az volt, hogy itt még éjfélkor is világos volt, de besötétítettünk a szobában, és jól aludtunk.

- mondta Botka, aki hozzátette, az eső kedvezhet a Ferencvárosnak.

"Nem gond, ha esik az eső, ez nekünk kedvezhet, mert gyorsabb lesz a labda. Az a lényeg, hogy lássunk a pályán. A környezetre való ráhangolásban sokat segít, hogy már vasárnap ide jöttünk. A csapat összeszokásához is hozzá tesz ez a pár nap. Az első meccsek mindig nehezek, a tavalyi sem volt egyszerű. Ez a legfontosabb, túl kell lenni, aztán haladni a további cél felé."

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek