KIAJOBB

Szerző Ripost

1 hónapja

Thomas Doll lemásolná a Fradit Indonéziában

Hasonló sikerekre vágyik a Persija Jakartával, mint anno a budapesti zöld-fehéreknél.

Szerző Ripost

Két és fél év szünet után, április óta újra edzősködik Thomas Doll: a Ferencváros korábbi trénere - aki magyar feleségével és kislányukkal Budapesten élt - Indonéziába szegődött dolgozni.

Thomas Doll 2,5 év szünet után ment dolgozni Indonéziába
Thomas Doll 2,5 év szünet után ment dolgozni IndonéziábaFotó: AFP

A 11-szeres bajnok Persija Jakarta német szakvezetője a Transfermarktnak nyilatkozva többek között elmondta: az utóbbi években tudatosan pihent.

- Rengeteg külföldi ajánlatom volt, de a koronavírus-világjárvány miatt nem akartam elhagyni a családomat. Idén azonban elhatároztuk, hogy újra munkát vállalok. (...) Nem azért jöttem Ázsiába, hogy a fizetett szabadságomat töltsem itt - mondta Doll, akinek az a feladata, hogy visszavezesse a legutóbb 2018-ban bajnok csapatot az utóbbi években elmaradt sikerekhez.

Az 56 éves szakember hasonló eredményeket akar elérni Jakartában, mint amilyeneket a FTC élén elért. A Fradit háromszor vezette Magyar Kupa-győzelemre, egyszer pedig bajnoki címre.

- Nyilván szép lenne hasonló sikerekig jutni, mint annak idején Magyarországon - mondta, de hozzátette: ehhez időre lesz szüksége.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!