KIAJOBB

Szerző Ripost

1 hónapja

Cristiano Ronaldo csattanós választ adott a kritikákra

Már az új manchesteri edzője is kiborult Cristiano Ronaldo viselkedésétől. A portugál világsztár legfrissebb üzenete mindent megváltoztat?

Hónapok óta tart a huzavona Cristiano Ronaldo jövője körül. A 37 éves portugál futballsztár a BL-szereplésért otthagyná a Manchester Unitedet, csakhogy a jövő nyárig szóló szerződésén túl a fizetési igényei is megnehezítik az újabb klubváltását. Most egyetlen szava fordulatot jelenthet az egyre kellemetlenebb történetben?

Egy szót üzent Cristiano Ronaldo, ez mindent megváltoztat?
Egy szót üzent Cristiano Ronaldo, ez mindent megváltoztat?Fotó: AFP

Hetekig fel sem vette a munkát az angol csapatnál, majd miután edzésbe állt, az első felkészülési meccsen a pályán (nemtörődöm játékkal és az edzői utasítások vitatásával) és azon kívül mutatott viselkedésével (miután lecserélték, még a lefújás előtt elviharzott a stadionból) is egyértelművé tette, hogy elkívánkozik. Az MU új holland trénere, Erik ten Hag teljesen elfogadhatatlannak minősítette az ötszörös aranylabdás tettét, de a klub legendái közül is többen megszólták Ronaldót. 

Az utóbbi napokban tehát úgy tűnt, végképp elmérgesedik a helyzet, de most az Instagramon egyetlen képpel és szóval csillapította a kedélyeket

A csak 24 óráig látható sztoriban Ronaldo a Manchester United mezében feszít, és hozzáfűzte: "Ready" (azaz Kész) - így üzente meg, hogy készen áll klubja bajnoki rajtjára. Más kérdés, hogy a fentiek után edzője számít-e rá a vasárnap délutáni (15.00, tv: Match 4), Brighton elleni hazai Premier League-mérkőzésen.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!