1 éve

Vonzó lett a magyar válogatott, Angliából jelentkezett be egy príma focista

Több Premier League-csapat figyelmét is felkeltette már a fiatal labdarúgó. Callum Styles hiányposzton játszik – küszöbön az újabb honosítás?

Szép jövő előtt álló angol futballista dobta be a nevét a magyar és az ukrán válogatottnál. Az angol másodosztályban hatodik, a Premier League-be jutásra is esélyes Barnsley 21 éves alepembere, Callum Styles egy helyi lapnak elmondta: a nagyszülei révén nem csak Anglia, de akár Magyarország és Ukrajna nemzeti együttesében is szerepelhetne.

Egy megfigyelést megér? (Fotó: Instagram)

Neki igazából mindegy, a három közül melyikben – ez akár a Marco Rossi vezette magyar válogatott dicséreteként is felfogható.

„Mindig az volt az álmom, hogy egy nemzeti csapatban játszhassak, így ha egyszer meghívnak, az egy valóra vált álom lesz. Továbbra is azon kell dolgoznom, hogy erre sor kerüljön. Nem is igazán számít, hogy melyik ország válogatottja lesz majd ez, nekem az a legfontosabb, hogy nemzetközi szinten is szerepelhessek. Remélem, hogy a jövőben meghívót kapok egy U21-es vagy felnőtt válogatottba, de egyelőre továbbra is a Barnsleyra fogok koncentrálni, aztán a későbbieket majd meglátjuk”

- idézte Stylest a Barnsley Chronicle.

A bal oldali középpályás vagy védő nyáron kelendő lehet: több Premier League-klub is érdeklődik iránta (a Brighton and Hove Albion, a Leeds United és nevelőegyesülete, a Burnley).

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Callum Styles (@callum12styles) által megosztott bejegyzés

Az értékét 1,6 millió euróra (590 millió forint) taksálja a Transfermarkt, idén 45 tétmeccsen öt góllal és három gólpasszal segítette a Barnsleyt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!