1 éve

Elárulta a bennfentes: elájultak a Puskás Arénától a BL-sztárok

Kényszerből jöttek, örömmel visszatérnének. A stadionok terén is a legjobbhoz szokott angol sztárklubok képviselői valósággal elájultak a Puskás Arénától.

A koronavírus-járvány okozta utazási nehézségek miatt az elmúlt héten két angol sztárklub is a budapesti Puskás Arénában játszotta soros nemzetközi kupamérkőzését a Bajnokok Ligájában, illetve az Európa-ligában. Előbb az RB Leipzig a 2019-es BL-győztes Liverpoolt, aztán a Wolfsberger AC a Tottenhamet fogadta új nemzeti stadionunkban. A sor szerdán (21.00, tv: Spíler 2) a Mönchengladbach-Manchester City BL-meccsel folytatódik. Ennek kapcsán a Daily Mail kiemelte: a helyszín nagyszerű kritikákat kapott az angol küldöttségek tagjaitól, akik valósággal elájultak Puskás Arénától.

Sadio Manénak és a többi liverpoolinak is tetszettek a körülmények a Puskás Arénában és Budapesten
Fotó: AFP

Ez annál nagyobb szó, hogy a szigetországi csapatoknak a sűrű versenyprogram közepette kellett kényszerűségből fővárosunkba utazni.

A Puskás Arénában ugyan zárt kapuk mögött, nézők nélkül játszhanak, de a lap egy „belső emberre” hivatkozva azt írja, hogy az angol klubok játékosai „elaléltak” a Puskás Aréna gyepszőnyegének minőségétől, és egyébként az utazást is zökkenőmentesnek találták – hívta föl a figyelmet a Nemzeti Sport.

Az angol cikk szerint várható, a jövőben további BL- és El-meccsek helyszíne lesz a 67 ezer fős befogadóképességű Puskás Aréna.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!