INSIDER

Szerző N.T.

Létrehozva: 2024.10.05. 06:30

Ezt már nem lehet követni: újabb változás áll be az időjárásban

Mutatjuk, mit tartogat számunkra az időjárás.

A Köpönyeg előrejelzése szerint szombaton erősen felhős, párás idő várható, elszórtan, főként délnyugaton és északkeleten kisebb eső is előfordulhat. A hőmérséklet 15-16 fok körül alakul. Az ÉK-i szél megélénkül.

időjárás: Szörnyű idővel búcsúzik a nyár
Fotó: Pixabay

Vasárnap erősen felhős idő valószínű, elszórtan esővel és záporokkal. Éjszaka és reggel ködfoltok képződhetnek, különösen a szélcsendesebb területeken. Az északnyugati és nyugati szél többfelé megélénkül, időnként erősebb lökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul, így viszonylag hűvös, őszi időre számíthatunk.

Hétfőn a reggeli ködfoltok feloszlása után sok napsütésre van kilátás, csapadék nem várható. A délután folyamán gyenge délnyugati szél lengedez majd. A hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul, így kellemes, napos őszi időben lesz részünk.

Kedden a gomoly- és fátyolfelhők mellett több órán át süt majd a nap, csapadék nem várható. Éjszaka és reggel elsősorban keleten több helyen is köd, ködfelhőzet alakulhat ki. A déli és délkeleti szél a Dunántúlon időnként megélénkül, néhol erősebb széllökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet 17 és 24 fok között alakul.

Szerdán erősen felhős, délelőtt borult lesz az ég, és a nap első felében többfelé lehet eső. 16-22 fok ígérkezik. Az ÉNy-ira forduló szél megerősödik - írja a köpönyeg.hu

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek