Rezzenéstelenül áll az élen a FIDESZ

POLITIK
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.24. 14:22
Módosítva: 2024.10.24. 14:53

Magyar Péter ragaszkodik a csoportos rablásért elítélt testőrtőréhez

Miközben a Tisza Párt elnöke azt állítja, hogy neki nincsenek testőrei, addig a valósában egész testőrcsapat veszi körül, köztük azzal a "nehézfiúval", aki csoportos rablásért ült hosszú időn át börtönben.

Továbbra is ellátja Magyar Péter védelmét az a testőr, aki - mint a Ripost megírta - több évet töltött a rácsok mögött. K. Zoltán a Tisza Párt október 23-án tartott tüntetésén is fontos irányító, örző-védő feladatot látott el, a legmodernebb biztonsági technikával felszerelkezve.

A börtönviselt K. Zoltán a legmodernebb technikával bedrótozva biztosította a Tisza Párt október 23-án tartott tüntetését.
Magyar Péter ragaszkodik a csoportos rablásért elítélt testőrtőréhez.

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, a csoportos rablásért elítélt testőr a kezdetektől védi Magyar Pétert. Információink szerint már a Debrecenbe szervezett megmozduláson is irányító, őrző-védő feladatokat látott el. A börtönviselt K. Zoltán mindenhová szoros emberfogásban követi Magyar Pétert.

A börtönviselt K. Zoltán mindig szorosan védi a főnökét.

A Ripost úgy tudja, hogy a "nehézfiú" a kétezres években vett részt egy csoportos rablásban, amiért évekre börtönbe került. A bíróságok 5 és 10 év közötti büntetést szabnak ki csoportos rablásért.

Október 23-án is profi fülhallgatóval, az operatív központba bekötve védte Magyar Pétert.

A ma őrző-védő szakemberként tevékenykedő K. Zoltán a kezdetektől Magyar Péter egyik fontos biztonsági embere, szinte minden komolyabb rendezvényén jelen volt az elmúlt hónapokban. Fényképek sora bizonyítja, hogy a Várkárt Bazárnál, a Hősök terén és az MTVA székház előtt tartott tüntetésen is.

Fontos szerepe van a csoportos rablásért elítélt férfinak, már a Hősök terén is ott volt.
Debrecenben is Magyar Pétert védte.
És a Várkert Bazárnál.

Magyar Péter egyébként egymásnak ellentmondó dolgokat állít a testőreiről: egyszer dicsekszik velük, máskor letagadja őket.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek