"Börtönbe juttatlak" - Magyar Péter megfenyegette volt barátnőjét

INSIDER
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.11. 11:51

"Börtönbe juttatlak" - Magyar Péter megfenyegette volt barátnőjét

Vogel Evelin: "Nem félek tőlük, nem tudnak leállítani."

Újabb megdöbbentő részleteket közölt Magyar Péter erőszakos és agresszív viselkedéséről Vogel Evelin. A Tisza párt elnökének volt barátnője ezúttal a saját közösségi oldalára töltött fel egy videót, amiben "a viharos és sokszor nyomasztó kapcsolatukról" beszélt, valamint arról, hogy Magyar Péter és Radnai Márk néhány héttel ezelőtt szemtől szembe megfenyegette és zsarolta őt.

"Börtönbe juttatlak" - Magyar Péter megfenyegette a volt barátnőjét

"Péter átlépett egy határt. Egy olyan határt, amit azt gondolom, hogy senki nem engedhet meg magának. Főleg nem egy olyan ember, aki azt mondja magáról úton-útfélen, hogy emberséges, empatikus, hogy az emberekért van, hoz meg áldozatokat"

- fogalmazott a csütörtökön közzétett videójában Vogel Evelin, hozzátéve, hogy pár héttel ezelőtt Magyar Péter megkérte arra, menjen el hozzá és vigye el az otthonában maradt dolgait.

"Amikor megérkeztem, egy kis szokásos chit-chat után behívott a házba, ahol – mint kiderült utólag – Radnai Márk is tartózkodott. Becsukta az ajtót, lement a konyhába, majd feljött a Márkkal és egy papírral a kezében. A papíron az állt, hogy tudják, hogy én mit tettem, hogy mi van nálam, és hogyha nem csinálom azt, amit mondanak, hogyha nem segítek nekik, akkor tönkreteszik az életemet, börtönbe juttatnak. Fenyegetve, ellentmondást nem tűrő hangon vádoltak, fantazmagóriáltak és gyanúsítottak mindennel is. (...) 

- fogalmazott Magyar Péter volt barátnője, hozzáfűzve: "Ekkor jött el az a pont, amikor elhatároztam, hogy beszélni fogok, szeretném megmutatni Magyar Péter igazi arcát".

 

Mint ismert, Vogel Evelin először az Indexnek adott interjúban beszélt Magyar Péter kirívóan erőszakos és agresszív viselkedéséről. Ebben a beszélgetésben Vogel elmondta, hogy Magyar többször fenyegetően lépett fel vele szemben, és ő volt az, akin mindig lecsapódott a haragja. 

Emellett Vogel azt is elárult, hogy a volt párja alapvetően nem bátor ember, nem volt elképzelése, meggyőződése, ő nem akart változást az országban. Mindig nagy volt a szája, de valójában ő a biztosra játszott.

„Fenyegetve, ellentmondást nem tűrő hangon vádoltak, fantazmagóriáltak és gyanúsítottak mindennel is” – mondta Vogel Evelin. Állítása szerint Magyarék azzal vádolták, hogy a Fidesznek dolgozik, és hogy elárulta őket.

„De most komolyan, köpni-nyelni nem tudtam. Mert nem elég, hogy ennyire viharos és sokszor nyomasztó volt a közös életünk, a kapcsolatunk, de zárásként még meg is fenyeget, és nem is akárhogyan” – fogalmazott, hozzáfűzve: 

Ekkor jött el az a pont, amikor elhatároztam, hogy beszélni fogok, szeretném megmutatni Magyar Péter igazi arcát.

Állítása szerint eközben beszélt több másik „tiszással” is, akik hasonló élményekről számoltak be, és ez is közrejátszott abban, hogy végül felkeresett néhány újságírót.

Az Index volt az, amelyik a leghamarabb reagált. Higgyétek el, én nem akarom elvenni a változás reményét vagy lehetőségét. De azt gondolom, hogy nagyon nem mindegy, hogy ki és milyen értékek mentén szeretne változást hozni ebbe az országba

– fogalmazott Vogel Evelin. Megjegyezte, hogy az interjúval be akarta mutatni Magyar Pétert, és hogy a legelejétől kezdve vele dolgozott azért, „hogy a magyar politika egy több mint egy évtizedes válság után elindulhasson egy békés reform útján”.

Én ebben a változásban még mindig hiszek. De attól tartok, éppen Péter személyisége az, ami ennek útjába áll. Az Index-interjú megjelenése óta folyton csörög a telefon, sok esetben a Péter által megfogalmazott hazugságokra kell reagálnom ahelyett, hogy a lényegről tudnánk beszélni

– mondta Vogel Evelin, majd azzal zárta a videót: úgy döntött, hogy a saját felületén szeretne kommunikálni a továbbiakban, és a későbbiekben további részleteket ígért arról, amit „megélt és megtapasztalt”, hogy milyen értékek mentén kezdtek el dolgozni Magyarral együtt, és milyen értékekben hisz a mai napig. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek