A Mediaworks közleménye: DIGITÁLIS FÓKUSZ, ÚJ TARTALMAK, BŐVÜLŐ EGYÜTTMŰKÖDÉS

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.25. 17:05
Módosítva: 2024.10.25. 19:08

"Nyugodj békében" - Gyászolnak a magyar mentősök, szörnyű veszteség érte őket

Szomorú hírt közölt az Országos Mentőszolgálat.

Rengeteg magyar mentős gyászol, ugyanis kiderült, hogy szörnyű veszteség érte őket: elhunyt egy bajtársuk. A szomorú hírt a közösségi oldalán tette közzé az Országos Mentőszolgálat.

Majoros István Csaba 2005. július 01-én csatlakozott az Országos Mentőszolgálat bajtársi közösségéhez, a Hajdúnánási Mentőállomáson kezdte meg gépkocsivezetői szolgálatát. Az elmúlt években mentőápolói, majd mentőtechnikusi képesítést szerzett. A COVID-19 járvány aktív időszakában mintavételezési többletfeladatot látott el, melyben a kezdetektől és kitartóan helytállt. Munkájában precíz, kitartásában példaértékű bajtársat ismertünk meg. Betegellátás során szakmai felkészültsége és elhivatottsága számtalan alkalommal hozzájárult a betegek magas szintű, eredményes ellátásához. Bajtársai számíthattak rá, a mentőállomás közösségi programjaiban mindig aktívan részt vett. Szabadidejében pedig versenyszerűen hódolt második nagy szenvedélyének, az asztalitenisznek.

Szeptemberben hirtelen rosszullét miatt került kórházba, majd a magas szintű, intenzív ellátás ellenére október 15-én Majoros bajtárs elhunyt.

A családnak és a hajdúnánási bajtársaknak őszinte részvétünk, az életmentő emlékét őrizzük! Nyugodj békében, Majoros bajtárs!🖤

– írták.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek