Kínos videó: Magyar Péter a nemi szervét fogdosva járatta le magát Strasbourgban

POLITIK
INSIDER

Szerző Z. H.

Létrehozva: 2024.10.10. 16:31

Hétvégi időjárás: így változik meg villámgyorsan az idő, de nem fogunk fázni

Mindenki azt szeretné, ha a vénasszonyok nyara kitartana a hétvégén is és egy szál pólóban szaladgálhatnánk, vagy kirándulhatnánk ezen a két napon. Nos, ha nyárias nem is lesz, de azért elég kellemes lesz a hétvégi időjárás.

Lassan október idusát írjuk, így minden egyes nap ajándék, amikor már-már a nyarat idézi a hőmérséklet. A mai kellemes reggel után napközben már 25 fok közelébe szökött a hőmérő higanyszála, így lekerülhettek a pulcsik és a kiskabátok is. A hétvégi időjárás is ilyen lesz?

ősz falevél
A hétvégi időjárás kirándulásra, sportolásra is remek lesz, főleg vasárnap Fotó: Matey István

Nos, a koponyeg.hu előrejelzése szerint pénteken, október 11-én már csupán 20 fokig fog emelkedni a hőmérséklet, és rövid ideig tartó záporok, zivatarok is előfordulhatnak már, vagyis jön egy kis lehűlés. Persze a legjobban az érdekel mindenkit, hogy milyen lesz a hétvégi időjárás. Le lehet ruccanni mondjuk a Balatonra egy kellemes sétára, vagy Magyarország valamelyik más festői vidékére? Folytatódik a vénasszonyok nyara? Nos, az előrejelzések szerint hétvégén már közel sem lesz nyárias idő, a hőmérséklet ugyanis visszatér az ilyenkor megszokott értékekre. Mindez azt jelenti, hogy két nap alatt 8-9 fokot is zuhanhat a hőmérséklet, így szombaton és vasárnap már csupán 16-17 fokos maximumokra készülhetünk, ami azért valljuk be nem olyan rossz ilyenkor, sőt elég kellemes. A két nap közül inkább szombaton várható rövid ideig tartó zápor és zivatar, így aki biztosra akar menni, inkább a vasárnapot válassza szabadtéri programokra. Ekkor sem lesz zavartalan a napsütés, de ezen a napon nem várható csapadék. Ha egy kicsit előrébb tekintünk, a jövő héten sem lesz nagy változás az időjárásban. Maradnak a 16-17 fokos maximumok, és főként még a hét első felében fordulhatnak elő kisebb záporok, zivatarok. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek