Létrehozva: 2024.10.22. 18:40

Sötét ruhában gyalogoló, zsákos fantom hozta a frászt az autósokra az M3-on

A férfi fekete ruhában ballagott az M3-ason. A fantom még egy fekete zsákot is vitt magával.

Döbbenetes bejelentéseket kaptak a zsaruk október 21-én az esti órákban, Gödöllő térségéből: a hívások szerint ugyanis az M3-as autópályán egy rejtélyes, bizonytalan járású fantom őgyeleg, méghozzá magán az autópályán! 

fantom
A fantom az autópályán őgyelgett. Életveszélyes mutatványának nem lett következménye, mindenki megúszta sérülések nélkül a nem mindennapi húzást   Fotó: Shutterstock (illusztráció)

Fekete ruhával, fekete zsákkal mászkált a fantom a pályán

Információink szerint a férfi fekete ruhában és egy fekete zsákkal sétált a forgalommal szemben, és csupán az isteni szerencsén múlott, hogy senki nem ütötte el. Életveszélyes húzásával nem csak a saját, hanem az autósok életét is veszélyeztette, ugyanis  úgy tudjuk, hogy az illető miatt több kocsinak is fékeznie kellett, és csakis a szerencsén múlott, hogy nem történt tragédia. 

A riadt autósok közül ugyanis többen is gyors fékezéssel és kerülgetéssel védték ki a fantom meglepetésszerű feltűnését, majd riadtan tovább hajtottak. Ezek után többen is értesítették a rendőröket, hogy közöljék: siessenek a helyszínre és tegyenek valamit a fantommal.

Isteni szerencse, hogy senki nem sérült meg

Lapunk úgy tudja, hogy az illetőhöz valóban kiérkeztek a rendőrök, akik nem sokkal a bejelentések után eltávolították a saját és mások életével hazardírozó férfit az M3-asról. Ezzel kapcsolatban lapunk felkereste az illetékes rendőrséget is, akik elmondták: valóban ők vitték le a férfit a pályáról:

A bejelentések alapján az illetékes Autópálya alosztály járőrei a helyszínre mentek és az ott sétáló személyt figyelmeztették, majd lekísérték a pályatestről

 - mondta el a Ripostnak a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea. Úgy tudni, hogy az eset során csodával határos módon senki - sem a fantom, sem autós - nem sérült meg. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek