INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.27. 13:54

"Semmi hírünk nincs róla" - kétségbeesve keresi családja a 15 éves Noelt

Szebasztián Noel a kollégiumból indult el hazafelé. Nem sokkal azelőtt, hogy eltűnt, barátaival látták.

A mindössze 15 éves, hódmezővásárhelyi születésű, de Magyarbánhegyesen élő Tréfás-Tóth Szebasztián Noelt aggódó édesapja és édestestvére is keresi, mióta 2024. október 25-én eltűnt.

Az eltűnt eltűnt 15 éves Tréfás-Tóth Szebasztián Noelt október 25. óta keresik szerettei és a rendőrség.
Az eltűnt 15 éves Szebasztián Noel nagy erőkkel keresik Fotó: Mehes Daniel /  Shutterstock

A Ripost információi szerint a 15 éves fiú a kollégiumból indult hazafelé, majd Békéscsabán lekéste a vonatot, ezért úgy döntött, hogy inkább busszal megy haza. A család ezt azért tudja, mert erről értesítette édesapját, Istvánt.

Utoljára a barátaival volt a Csaba Centernél, majd elindult a buszhoz. Ekkor látták őt utoljára

- hívta fel a figyelmet a fiú testvére. Szebasztián Noel haza viszont azóta sem érkezett meg és amiatt, hogy a telefonja feltehetően lemerült, elérni sem lehet őt.

Semmi hírünk nincs róla, de a rendőrséget is értesítettük

- tette hozzá a család, melynek tagjai remélik, hogy Szebasztián Noel hamarosan hazatérhet. A Szebasztián Noel eltűnéséről szóló posztok között az aggódó édesapa többször is hangsúlyozta, hogy aki bármit tud fia hollétéről, azonnal értesítse őt vagy a rendőrséget.

A rendőrség, valamint a mindössze 15 éves Szebasztián Noel rokonai egyaránt arra kérik az embereket, hogy aki az ITT LÁTHATÓ srác jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen vagy telefonon bármelyik rendőri szervnél. A körözési eljárást lefolytató értesítési címe egyébként 5800 Mezőkovácsháza, Árpád utca 196-198, telefonszáma pedig (68)381-255.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek