FÜLES

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.26. 20:00

Szomorú hírek érkeztek az X-Faktor két éve eltűnt énekeséről

A fiatal tehetségnek rejtélyes körülmények közt veszett nyoma.

A brit rendőrség frissítést adott ki a 2022. októberében rejtélyes körülmények között eltűnt Levi Davisről. A tehetséges énekesnek – akinek nevét a hazánkban is népszerű X-faktorból ismerték meg a rajongók – Ibiza partjainál veszett nyoma, miután egy ír kocsmában múlatta az idejét Barcelonában, majd úgy döntött, hogy átugrik a buliszigetre. A zsebében 35 font volt összesen, és nem volt nála váltó ruha sem. Az énekes sem élve, sem holtan nem került elő azóta sem, pedig hatalmas erőkkel kutattak utána a mentőcsapatok.

Missing Rugby Star Levi Davis Was £100,000 In Debt To Somali Mafia
Két éve senki sem tudja, hol lehet a brit énekes, Levi Davis  Fotó: Ade Adetona/Solent News & Photo Agency

A titokzatos eltűnéssel kapcsolatban holtpontra jutott a nyomozás. A Levi utáni keresést a tavalyi évben leállították, miután olyan információk kerültek a rendőrség birtokába, miszerint egy utasszállító hajó vendégei láttak egy férfit a vízben az életéért küzdeni, aki kinézetében hasonlított az eltűnt sztárra. A rendőrség most megerősítette, hogy továbbra sincs biztos információjuk arról, hogy a vízben látott férfi azonos-e az énekessel, azonban addig nem indítják újra a keresést, amíg biztos értesülést nem szereznek Leviről. Most a tragédia kétéves évfordulóján többen is felkeresték a rendőrséget, hogy adjanak ki új tájékoztatást az ügyről, azonban ezt szűkszavúan elutasította a hatóság.

Nem tervezzük a brit férfi eltűnésének évfordulóját arra használni, hogy nyilvános tájékoztatást adjunk ki, mivel semmilyen új információval nem szolgálhatunk a nyilvánosság számára

– árulta el a rendőrség a DailyStarnak.

Levi ügyében korábban a fél világ összefogott, és spanyol, illetve brit hajók, helikopterek és a parti őrség is átvizsgálta a kikötő környékét, ahol utoljára életben látták a fiatal tehetséget. A keresést azért korlátozták az öbölre, mert a hajó vendégeinek tanúvallomása volt az egyetlen nyom, amelyen elindulhattak a Levi utáni kutatás során.

A lap számára egy belsős informátor arról beszélt, hogy bár hivatalosan nem zárták le az ügyet, archiválva van az eset, és külön ember nem foglalkozik vele aktívan. A rendőrség elmélete szerint azonban az a legvalószínűbb, hogy vízbe fulladt az énekes, ezt bizonyítani azonban szinte lehetetlen a holttest megtalálása nélkül.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek