Újabb botrány: Magyar Péter öccse közel 2 milliót tett zsebre a Diákhitel-megbízásokból

INSIDER
INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.10.08. 14:13

„Félünk, hogy történt vele valami” – A menetrendeket figyelte, aztán eltűnt a hajósi családapa

Ha tehetné, visszafordítaná az idő kerekét egy kalocsai nő, hogy kiderítse, mi történt a fivérével. Strausz László október elején hagyta hátra a szeretteit, az eltűnt hajósi családapa után azóta kutat a családja. A férfi húga szerint különös kijelentést tett a testvére, mielőtt nyoma veszett.

Szerző Erdei Róbert Arnold

Nincs nap, hogy ne gondolna a fivérére Strausz Katalin. A testvérével, Strausz Lászlóval mindig jó kapcsolatot ápolt – igazi testvéri szeretet volt közöttük. Ezért sem érti a 27 éves nő, mégis mi történhetett, hogy egyszer csak László eltűnt.

eltűnt
Az eltűnt családapát napok óta keresi a rendőrség / Fotó: Képünk illusztráció: Shutterstock

A menetrendet nézte, aztán eltűnt

A 28 éves László miatt aggódik a családja. Az apuka az eltűnése előtt egy különös kijelentés tett, és úgy tűnt, készül valahova. 

Voltak különös megjegyzései, hogy neki nem jó úgy az élete, ahogy most van. Mintha öngyilkos gondolatai lettek volna, csak nem tudjuk, miért. Utána laptopon nézte a sükösdi és kecskeméti buszmenetrendeket, de nem tudjuk, miért. El szeretett volna menni valahova…  A családjával, a gyerekével is jó viszonyban van, ez biztos

 – mesélte a Ripostnak Katalin, attól félve, az eltűnt fivére kárt tehet magában.  A Bács-Kiskun vámegyében élő férfi mindent hátrahagyott: csak az iratai lehetnek nála, azt viszont senki nem tudja, miben ment el otthonról – a kabátja és a papucsa is az idős szüleinél maradt.

„Hátha látta valaki”

Napok óta nem tudja senki, merre lehet most Strausz László. A testvérei, a szülei és a gyermeke is zokogva keresi őt, Katalin pedig szívszorító posztokban osztja meg valamennyi eltűnteket kereső Facebook-csoportban a fivére képét – hátha látta valaki.

„Nagyon aggódunk a fivérem miatt! Ilyet még sosem csinált, mindig telefonált, szólt, hogy mi van vele. De most teljesen eltűnt. Félünk, hogy történt vele valami” – húzta alá Katalin, aki a rendőrség mellett maga is nyomozni kezdett László után.

A barátait felhívtam telefonon, de ők sem tudják, merre lehet a testvérem. Az összes környező kórházban, Halason, Kalocsán és Baján is Laci után kérdeztünk. Eddig semmi…

 - mondta elkeseredetten az eltűnt családapa testvére, zárásként üzenve a fivérének: „Laci, kérlek gyere haza! Nagyon aggódunk érted” – kérlelte Katalin.

Struasz László 181-185 centiméter magas, fekete hajú és kékszemű. Az alkarján 15 centiméter hosszú Rékám feliratú tetoválást hord. A jelenlegi információk szerint a jobb öklén friss, duzzadt seb van. A ruházata ismeretlen.

Az eltűnt hajósi családapa rendőrségi körözését ITT tudod megtekinteni. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek