INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.27. 20:30

Budai ház rejtélye: minden értéket hátrahagytak a lakók, szerelmi jóslatot árult el Szegedi Erika főboszorkány

Összegyűjtöttük a hét legolvasottabb cikkeit. Sokan voltak kíváncsiak a budai ház rejtélyére, Szegedi Erika szerelmi jóslatára és egy titokzatos égi jelenségre is.

Újabb rejtélyre bukkant A Felfedező nevű híres urbexes: minden értéket hátrahagytak egy budai házban. A házat kívülről már benőtte a gaz, de a szobákban még mindig ott vannak a kristálypoharak, a fényképek, az iratok, de még a szobanövények is.

budai ház
Még a kristálypoharakat is hátrahagyták a budai házban Fotó: beküldött/ A Felfedező-urbexes

Nézz be te is a budai házba! Íme a galériánk:

 

Szegedi Erika különös bolygó együttállásra figyelmeztet. A különös égi jelenségnek nagy jelentősége van ezoterika tekintetben is, ugyanis a szerelemre, a párkapcsolatokra gyakorol nagy hatást. Aki rendszeresen kémleli az eget, annak nem ismeretlen a Ikrek csillagkép és annak Pollux nevű csillaga, ami ismét főszerepet kap az életünkben. A három égitest október 23-án éjjel 23:30-kor háromszöget alkotott az éjszakai égbolton. A trió együttállása azon kívül, hogy különös égi jelenség, a szerelemre is nagy hatást gyakorol. Szegedi Erika, Európa és Magyarország főboszorkánya elárulta, hogy az Oroszlánok és a Kosok életében lesz igazán pozitív a változás. De senki ne csüggedjen, mert mindenki, aki szeretetre vágyik, kap egy csipetnyit a boldogságból. 

Szegedi Erika szerint az ősz folyamán különösn nagy veszélynek van az egészségünk
Fotó: Máté Krisztián
Szegedi Erika szerint misztikus égi háromszög lesz hatással lesz a párkapcsolatokra Fotó: Máté Krisztián

„Te jó ég, mi lehet ez?” - kérdezték azok a kommentelők, akik látták az Időkép hétfői (október 21.) Fonyódnál lévő, a Várhegy kilátó ÉK-i gyorsított kamerafelvételeit. Elsőnek semmi furcsa nem látszik, ám később este nyolc óra után megjelenik valamilyen fényes gömb a dombok mögött, ami szélsebesen nőni kezd. Mintha belépne a légtérbe, majd óriásira nőne és végül eltűnne a szemünk elől az égi jelenség.

A titokzatos égi jelenség sokak fantáziáját felkeltette Fotó: Időkep.hu

Aranykorukat élik az elektromos közlekedési eszközök. Legyen szó kerékpárokról, rollerekről, illetve ezek hibrid változataikról. Azonban ezek ára továbbra is húzós, sőt ezeket is tölteni kell, ami egyre drágább mulatság. Ezért is nevezhető forradalminak HydroRide, ami vizet alakítja át hidrogénné. A környezetkímélés és fenntarthatóság irányába újabb lépcsőfok a svájci startup cég találmánya, aminek a működéséhez 200 ml tisztított vízre van szükség, amelyből 6 óra leforgása alatt 20 gramm hidrogént képes előállítani. 

hidro bringa
A hidro bringa jelenleg a legtakarékosabb közlekedési eszköz  Fotó: hydroride.eu

Az egész országot lázba hozta a mindössze 80 ezer évente látható Tsuchinshan-ATLAS üstökös. Az október közepétől látható üstökös folyamatosan halványult, de október 20-án vasárnap még szabad szemmel is megcsodálható volt. Azoknak, akik valamiért lemaradtak a látványosságról, nem kell szomorkodniuk, gyönyörű képeket hoztunk az égi csodáról:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek