INSIDER

Szerző M. N.

Létrehozva: 2024.10.01. 10:00

„Ott állt mögöttem egy vadidegen, a házamban” - Hajtóvadászatot indított Kismaros – Fotó

A pofátlan besurranó tolvaj kifigyeli a házakat és szemrebbenés nélkül nyitja ki a kaput, majd besétál a bejárati ajtón. Anették házába is belopózott, sőt, még a tolvajnak állt feljebb, amikor az édesanya kizavarta a házából. Több sértett is jelentkezett, akiknél szintén járt a furcsa asszony.

Bolondnak nézik az emberek, de valóban az? - merül fel a kérdés annál az asszonynál, aki Kismaroson a családi házakat járja, majd onnan értékeket lop el. Az asszony olyan pofátlan módszerrel „dolgozik”, hogy még mi is belepirultunk. A nő úgy csinál, mintha hazamenne, benyit a kapun, bemegy a házba. Ha szemben találja magát valakivel, akkor pedig a jól begyakorolt szövegét harsogja. Anették pontosan így jártak, a saját házában találta magát szembe a besurranó nővel. 

besurranó
Az idegen nő szemrebbenés nélkül sétált be a házba / Fotó: olvasói 

Pénteken körülbelül dél felé járhatott az idő, amikor nagyon furcsa dolog történt velem

– kezdte Anett. 

Mi Kismaroson, a vasúthoz közel lakunk, egy családi házban. Itthon voltam, éppen porszívóztam, az egyik gyermekem pedig az emeleten volt. Amikor abbahagytam és kezdtem elpakolni a porszívót, akkor hallom, hogy valaki bejött a bejárati ajtón. Azt hittem, hogy a másik gyerekem jött haza az iskolából, de mivel nem volt még annyi az idő, ezért eléggé furcsállottam. Elkezdtem szólongatni, de nem jött válasz, csak motoszkálást hallottam. Ekkor mentem oda és találtam szembe magam a konyhámban egy vadidegen nővel…

Anett a vadidegent azonnal számon kérte, hogy mit keres a házában, de annak azonnal volt rá válasza. 

 Igazából nem megijedtem, hanem eldurrant az agyam

– meséli tovább az édesanya.  

Számon kértem, hogy mégis hogy merészel bejönni hozzánk! Amikor később visszanéztük a kamerafelvételeket, akkor látszott, hogy teljesen természetesen nyit be a kapun, jön végig az ajtónkig. Mintha, hazajönne… Szóval számon kértem és azt mondta, hogy ő Gyulát keresi, vagy kit. Mondta neki, hogy azonnal távozzon és mit képzel magáról. De ő nem akart elmenni…

besurranó
Még neki állt feljebb, hogy kizavarták / Fotó: olvasói 

Még a besurranónak állt feljebb. 

"Kötötte az ebet a karóhoz. Azt mondja Gyulához jött. Azt mondja, hogy milyen dolog, hogy őt innen kizavarják. Hát rendesen „segíteni” kellett neki, hogy kimenjen a kapun. Még vissza is fordult és mondta, hogy ő nem azért jött, hogy lopjon. Gondolom, ez volt a jól betanult szöveg, ha véletlenül szembe találja magát valakivel. Ha pedig üres a ház viszi, amit elbír. Kiraktam a fotóját a Facebookra, hogy figyelmeztessek mindenkit. Kiderült, hogy már több helyen is járt ez a nő. Az előző nap Kismaroson szintén bement egy házba, onnan a verandáról tessékelték ki. Verőcéről ketten is hívtak. Hozzájuk is bement és a lakásból kellett kiküldeni. Volt egy fiú is, akit meg is lopott. Ők is feljelentették. Nem szívesen gondolok bele abba, ha a kertben vagyok, ő bejön és mondjuk a gyerekemmel találkozik. Sosem lehet tudni mi van a táskájában. Innentől zárni fogjuk az ajtót!" - fejezte be.

Anették végül feljelentést tettek a nő ellen. A helyiek hajtóvadászatot indítottak, hogy megtalálják a tolvaj asszonyt. Az esettel kapcsolatban megkerestük a Pest vármegyei RFK-t válaszukkal frissítjük cikkünket!  

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek