INSIDER

Szerző IF

Létrehozva: 2024.09.12.
Módosítva: 2024.09.12.

„Örökre a szívünkbe zártuk, soha nem feledjük“ – Tragikusan elhunyt a 43 éves ötgyerekes családapa

Elhunyt egy 43 éves ötgyerekes családapa. A tragédia miatt a család szörnyen nehéz helyzetbe került.

Szörnyű tragédia rázott meg egy Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei családot. Egy 43 éves férfi szeptember 9-én, hétfőn minden előzmény nélkül összeesett és elhunyt. Az özvegy öt gyermekkel maradt egyedül, melyből kettő még kiskorú. A tiszamogyorósi család ezáltal szörnyű helyzetbe került, és minden segítségre szükségük van.

tragédia
Szörnyű tragédia rázta meg a családot: elhunyt a 43 éves László Fotó: ProKálló-Sec Kft

A családban történt szörnyűségre a debreceni Tündérkör Alapítvány hívta fel a figyelmet a közösségi oldalakon. Az alapítványban posztolt videóban az alapítvány elnöke, Tóth Zsé Ferenc részletezte a család tragédiáját.

Őszinte részvétünket szeretnénk nyilvánítani a családnak! A tegnapi nap folyamán egy 43 éves, ötgyermekes, biztonsági őrként dolgozó fiatalember tragikus hirtelenséggel elhunyt. Azért csináljuk ezt a videót, mert az öt gyermeket mostantól egyedül nevelő anyuka rendkívül nehéz helyzetbe került és szeretnénk a segítségeteket kérni!

 – magyarázta Ferenc.

Az alapítvány elnöke hozzátette: természetesen az alapítvány is azonnal a család segítségére sietett. Száraz tartós élelmiszert, piperét és tisztítószereket vittek a krízishelyzetbe jutott anyukának. 

"Én úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben bármi segítene rajtuk" – tette hozzá a szervezet vezetője, aki a posztban az édesanya telefonszámát is leírta, hogy ha bárki segítene szeretne a bajba jutott családon, az meg tudja tenni.

Mindenkit megrázott a tragédia

A 43 éves Feka Lászlótól mindenki fájó szívvel búcsúzott. A férfit rengetegen ismerték-szerették. Munkatársai is kedves szavakkal emlékeztek meg az elhunyt biztonsági őrről.

Tegnap este megrendülten kaptuk a hírt, hogy  tragikus hirtelenséggel elhunyt kedves kollégánk, barátunk Feka László. Csupaszív, jókedélyű, fáradhatatlan, megbízható munkatárs és barát volt a mi nagy családunkban, ezúton szeretnénk részvétünket nyilvánítani Laci gyászoló családjának! Örökre a szívünkbe zártuk, soha nem feledjük,  az angyalok őrizzék álmát! 

– írták a közösségi oldalon.

László munkahelye is tisztában van azzal, hogy mekkora felelősség szakadt most az özvegy édesanya nyakába, így mindenképp segíteni szerettek volna. Adománygyűjtésbe kezdtek és arra biztatják az ott dolgozó embereket, hogy aki megteheti, akár pár forinttal is, segítsen az öt félárván maradt gyermeken és az özvegyen.

A gyászoló család és Laci félárván maradt gyermekei részére adománygyűjtést szervezünk! Minden kolléga, barát aki megteheti és úgy érzi támogatná a családot, az a Prokálló-Sec Kft irodájában kihelyezett adományládába dobva megteheti! Az összegyűjtött adományt személyesen visszük el nekik! 

– olvasható a bejegyzésben.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek