Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.04.

"Láttuk, ott fekszik letakarva" - Tragikus horrorbalesetben hunyt el a motoros Tatabányánál

A mentősök az aszfalton harcoltak a motoros életéért.

Órákra megbénult a forgalom tegnap (szeptember 2.) délután az M1-es autópályán, miután egy brutális baleset történt a 62-es kilométerszelvénynél: egy furgon és egy motoros ütközött össze Tatabánya térségében. 

gyertya, gyász, tragédia
A motoros életéért a helyszínen harcoltak, azonban nem tudták megmenteni Fotó: Unsplash

A tűzoltók és a mentősök is azonnal a helyszínre siettek, ugyanis az ütközés olyan erővel történt, hogy a motoros lerepült a gépről, több métert zuhant, majd a betonba csapódott.

Összeütközött egy motoros és egy kisteherautó Tatabányánál, az M1-es autópálya 62-es kilométerszelvényénél, Győr irányában. A tatabányai hivatásos tűzoltók a társhatóságokkal közösen végzik a műszaki mentést 

- közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A mentősök mindent megtettek, hogy megmentsék a középkorú motoros életét: ott, az aszfalton próbálták meg többször is újraéleszteni. Azonban már nem lehetett rajta segíteni, és a férfi minden igyekezetük ellenére a helyszínen meghalt. A szemközti sávpárban haladó autósok sokkoló látványról számoltak be.

Láttuk, hogy ott fekszik egy férfi letakarva. Szörnyű volt még látni is, nagyon sajnáltuk szegényt

 - mondta egy arra járó autós szemtanú. Úgy tudjuk, hogy a férfi családja összetört, és értetlenül állnak a baleset előtt, ugyanis az áldozat hosszú ideje motorozott. Sokak szerint azonban maga, az M1-es autópálya is egy baleseti gócpont: rengeteg a tragédia és a koccanás a térségben. Még aznap sem ez volt az egyetlen baleset: pár óra múlva nem messze onnan szintén két kocsi ütközött össze. A hatóságok jelen pillanatban is vizsgálják az eset körülményeit. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek