Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.20. 12:12
Módosítva: 2024.09.20. 12:42

Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

Így dicsérteti magát a gátakon.

Pénteken nagy tömegben vietnami és thai álprofilok jelent mag Magyar Péter Facebook-oldalán, ahonnan azonnal lájkolni kezdték a baloldali messiás magamutogató bejegyzéseit.

 A százas nagyságrendben vásárolt kamulájkok egy nappal azután bukkantak fel, hogy a TISZA párt elnöke arról panaszkodott követőinek, hogy az oldalának nagyon bezuhant az elérése. Véletlen egybeesés ?

Magyar Péter távol-keleti rajongókat vásárolt magának

Magyar Péter Facebook-oldalán a Ripost néhány óra alatt több száz kamuprofilt számolt össze, melyek csak és kizárólag „lájkolják”  a politikus bejegyzéseit. A kamukedvelések olyan vietnámi és thai profiloktól jöttek, melyeket  úgynevezett bot- vagy trollfarmokról vásároltak meg drága pénzért azért, hogy a „nagy elérés” látszatát keltsék a politikus oldalán. A lájkoló nyilvánvalóan egyetlen szót sem értenek  Magyar "árvízi"  bejegyzéseiből.

A Tisza-elnök bejegyzéseit százas nagyságrendben kedvelik kamuprofilok. (A magyar neveket kitakartuk.)

Mivel a  vietnami és thai profilok óriási tömegben, egyik-percről a másikra bukkantak fel, egyértelműen néhány órával ezelőtt fizettek értük. 

A villámgyors akcióra közvetlenül azután került sor, hogy Magyar Péter a minap panaszkodott híveinek hogy a „Facebook algoritmust nagyon letekerték”, és bezuhant az elérése…

Magyar Péter a minap még az alacsony elérés miatt panaszkodott…

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek