Létrehozva: 2024.09.29. 19:00

Szegedi Erika főboszorkány elárulta, milyen lesz az idei tél

Az idei tél nem fog kedvezni a hó szerelmeseinek. Szegedi Erika szerint a hőmérő higanyszála január végén egészen mínusz 15 fokig kúszik le, de az évszak többi időszaka is különösen enyhe lesz.

Az idei tél különösen enyhe lesz, és eltér a megszokottól Szegedi Erika főboszorkány szerint is, amivel az időjósok is egyetértenek: ugyanis az El Nino hatására melegedő Csendes-óceán fogja befolyásolni Magyarország időjárását is. A délnyugatról érkező légtömegek hatására nagyon sok csapadék érkezik hazánk felé, de az enyhe tél miatt eső formájában érkezik meg hozzánk.

Szegedi Erika Európa és Magyarország főboszorkánya enyhe telet jósol
Szegedi Erika Európa és Magyarország főboszorkánya szerint idén nem lesz fehér a karácsony Fotó: Mate Krisztian

Fekete karácsony

El kell keserítsek mindenkit. Idén elmarad a hangulatos fehér karácsony

 - mondja a főboszorkány, aki nagyon szomorú emiatt, mert nagyon szereti az ünnepeket, melynek igazi meghittségét, és hangulatát a havas táj adja meg, de a jóslat szerint nem örülhetünk majd a hónak.

Azért nem szabad hátradőlni, és elő kell készíteni a meleg ruhát, mert lesznek idén télen is kemény hidegek. Január végén mínusz tíz fok alatti hőmérséklet re is fel kell készülni - figyelmeztet a főboszorkány.

Idén télen tartós hótakaróra nem kell számítani Szegedi Erika szerint
A főboszorkány szerint az első fagyra október végén kell számítani, és december elején a hó is megérkezik Fotó: Pexels

 Szegedi Erika szerint az első fagyra október végén kell számítani, és december elején a hó is megérkezik. Azonban a fehér tájnak nem örvendhetünk sokáig, mert karácsonyra már nyoma sem lesz.

Nem csak Magyarországon, hanem egész Közép-Európában enyhébb és csapadékosabb lesz a tél az átlagosnál. De nem lesz ez a világon mindenhol így. Az Egyesült Államok keleti részén és Kanadában dinamikus tél várható rengeteg havazással és farkasordító hideggel.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek