A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.09.03.

A nevedből kiszámítható a sorsod: most megnézheted, mi a számod

Egyesek szerint a neved számaiból kiszámítható a sorsod. Megnéztük, mi a Ripost száma - de te tudod a tiédet?

Szerző Erdei Róbert Arnold

Aki hisz az asztrológiában, neki talán nem újdonság, ám sokaknak az lehet: a numerológia (számokkal foglalkozó ezoterikus rendszer) segíthet kitalálni, mégis mi lehet a mi sorsunk. Tényleg meg van írva, hogy mire vagyunk hivatottak az életünkben? 

Kiderült, hogy egy különleges számítás szerint, mi lehet a Ripost sorsra /
Kiderült, hogy egy különleges számítás szerint mi lehet a Ripost sorsra / Fotó: Ripost

Feltárulhat a sorsunk

Sokfélére lehet használni a számokat: a többi között a fizika és a matematika fontos alappillérei – de hogy épp az ezotériában is hasznunkra lehet? Illy Roland Tamás mágus és társa, Horváth Diána asztrológus szerint igen!

A számok és betűk párosításával különleges dolgokat deríthetünk ki: a páros szerint nemcsak a nevünk jelentéséről, de a sorsunkról is lehullhat a lepel. Ehhez egy kódszámot, a numerológia különleges térképét kell felcsapjuk.

Mutatjuk!

1 A J S      4 D M V     7  G P Y
2 B K T     5 E N W     8  H Q Z          
3 C L U     6 F O X      9   I R

A páros vallja, a számok nemcsak a mennyiségek jelölésére szolgálnak, hanem jelentéssel is bírnak

A számok energiákat hordoznak és sokat megtudhatunk velük. A születésszámunk, azaz az év, hónap, nap sokat elmond az adott személyről. Kiderülhet, milyen készségeket, képességeket hozott magával, amikor a Földre született, mit fog tudni az élete során hasznosítani, milyen feladat mentén érdemes kiteljesednie az életben

– mondta a Ripostnak Tamás, aki szerint a számjegyeknek is van jelentőségük.

Híd és egyensúly

A konkrét küldetésünk megismeréséhez egy feladatunk van: a nevünk betűihez társított számokat össze kell adni egészen addig, amíg egy számjegyet kapunk. Arra a számra úgy kell tekintenünk, mint egy kódszámra: ha megismerjük a számot, kiderülhet az igazság – mi a mi sorsunk?

Korábban a Bors és Metropol nevét elemezve derítette ki a páros a lapok sorsát. Most kiderült, a Ripostnak milyen sorsot szánnak a csillagok!

Lássuk!

R9 I9 P7 O6 S1 T2

9+9+7+6+1+2=34=3+4=7

A kijelölt úton a Ripost? Igen! A Ripost csillagjegyi száma a 7-es. De mit jelenthet ez? „A 7-es szám a legközelebb áll az Égi minőséghez. Segít feltárni a célokat, a korlátok, a nehézségek felismerését” – mutatott rá Tamás.

A numerológia szerint a Ripost célja, sorsa, hogy segítse az olvasóit abban, hogy tisztában legyenek az aktuális nehézségekkel, feladatokkal. Olyan információkat kell szolgáltasson, amelyekkel közelebb kerülhetnek az olvasói a céljaik megtalálásához, erősödjön a hitük, és közben részesei lehessenek, megismerkedhessenek mások történeteivel.

„Ha bolygó szempontból vizsgáljuk, akkor a Szaturnusz és a hozzá tartozó bak és vízöntő jelennek meg, ezek lehetnének a Ripost csillagjegyei. A jegyek által hordozott tulajdonságokkal egyértelműen látható, hogy a Ripostnak fontos a hagyományok tisztelete és közben a mai kor szellemének megismertetése. Ezáltal egy egyensúlyt és hidat teremt, átvezetve az olvasókat a régiből - megtartva a pozitívat - az új, jobb minőségben folytatható élethez és az elfogadásához! - húzta alá zárásként Tamás. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek