Létrehozva: 2024.09.18.

"Attila, add fel magad!" - Gyilkosság Murakeresztúron: barátai könyörögnek az exférjnek

A gyilkossággal gyanúsított exférjet azóta is keresik. Ismerősei könyörögnek Attilának: adja fel magát.

Egy egész települést megrázott az a szörnyű gyilkosság, ami hétfőn (szeptember 16.) történt a Zala vármegyei Murakeresztúron. A csendes, békés kistelepülés egyik takaros családi házában ugyanis holtan találták a 28 éves Sz. Évát. Hamarosan kiderült: a háromgyermekes családanyát meggyilkolták, a brutális tettel pedig nem mást gyanúsítanak, mint volt férjét, a 42 éves Kránicz Attilát. 

Attila
Ebben a házban történt a gyilkosság. Attilát azóta is keresik Fotó: Zaol

A férfit a rendőrség hétfő óta keresi, valóságos hajtóvadászatot indítottak utána. Információink szerint a pár év elején már különköltözött, ugyanis Éva nehezen viselte idősebb férje féltékenységi rohamait. Az asszony ekkor elköltözött és Nagykanizsán élt, míg Attila Murakeresztúron maradt. Úgy tudni, hogy a férfi a szakítás után teljesen összetört, mentálisan is összeroppant, még orvosi kezelésre is szüksége volt. Horrorisztikus tettére azonban senki nem számított:

Én csak döbbenten bámulok magam elé, mióta megláttam a fotóját: soha nem gondoltam volna róla. Mindig jókedvű volt, jó munkatárs, az emberek szerették

 – mondta Attila egyik fiatalkori ismerőse. Úgy tudjuk, hogy a férfi feltöltőként a sörgyárban dolgozott, ahol minden munkatársa kedvelte a jó kedélyű férfit. Többen a közelmúltban még találkoztak is vele, és ők úgy látták: a férfi mentálisan jól van, elfogadta azt, hogy a kapcsolata tönkrement. Egy hónapja a férfi még albérletbe akarta kiadni a murakeresztúri házat, ekkor még Éva is megosztotta a hirdetést.

Ismerősei könyörögnek neki, hogy adja fel magát Fotó: Police

Ismerősei most több posztban is azt kérik: adja fel magát:

Attila, add fel magad, kérlek! 

- kérte egyikük. Másikuk elmondta: soha nem gondolta volna, hogy pont Attila tesz ilyen szörnyűséget: 

Attila, óriási csalódás vagy! Nem akarom elhinni, kérlek, add fel magad!

 - könyörgött a másikuk. Több ismerős szerint azonban a férfi végzett magával

Nem kizárt, hogy azért nem találják, mert már nem él. Nagyon közel van a Mura. Sokan azt beszélik, hogy már a folyóba ölte magát 

- vélekedett egy helybeli. 

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek