Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.17.

Hajtóvadászat a murakeresztúri gyilkos után: 28 éves családanyával végzett

Áldozatát egy családi házban találták meg Murakeresztúron. A feltételezett tettes után hajtóvadászatot indítottak.

Mint arról a Ripost is beszámolt, rendőrautók és helyszínelők tucatja lepte el a mindössze 1500 lelket számláló Murakeresztúr egyik családi házas utcáját, miután az egyik épületben egy fiatal nő holttestére bukkantak. Információink szerint a bejelentés után érkeztek ki a rendőrök a családi házhoz, ahol bent bukkantak rá a nő holttestére. Hamarosan kiderült, hogy meggyilkolták, a tettes után pedig hajtóvadászatot indítottak. 

hajtóvadászat
A hajtóvadászat, úgy tudjuk, jelen pillanatban is folyik a tettes után   Fotó: Mehes Daniel /  Shutterstock (illusztráció)

A rendelkezésre álló adatok alapján szeptember 16-án este holtan találtak egy 28 éves nagykanizsai nőt Murakeresztúron, egy családi házban. A kirendelt orvos szakértő elsődleges megállapítása szerint a sértett halálát idegenkezűség okozta

 - közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság, hozzáfűzve, hogy emberölés miatt indítottak az ügyben eljárást. Bár egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt, és ki követte el a rémséges tettet, lapunk úgy értesült, hogy a gyilkost azóta is hatalmas erőkkel keresik. Információink szerint a történtek a helyieket is sokkolták, méghozzá olyannyira, hogy a lakosság a polgárőrséggel a keresésére indult: 

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság kéri a lakosság segítségét! Ma, azaz 17-én kedden 09:00 órára várja azon emberek segítségét, akik keresett személy felkutatásában tudnának segíteni!

 - tette közzé a Murakeresztúri Polgárőr Egyesület. A Ripost azonban úgy értesült, hogy egyelőre nincs meg a tettes. A környéken ezért most a rettegés és a felháborodás lett úrrá, ugyanis pontosan tudják: egy gyilkos járkál közöttük, vagy éppen a környéken. 

Információink szerint a tragikus sorsú áldozat egy három gyermekes családanya, akit most most több tucat ember gyászol, az összetört család és ismerősök pedig a felelős előkerítését követelik. Úgy tudjuk, hogy a rendőrök mindent meg is tesznek ennek érdekében, ugyanis ezekben a percekben is gőzerővel nyomoznak. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek