INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.30. 18:19

Magyar Péter mindenre nevetséges kifogásokat keres

A baloldal új messiása nem vállalja a felelősséget a tetteiért. Magyar Péter nevetséges kifogásokkal próbál kievickélni a számára kritikusnak számító helyzetekből.

Magyar Péter akkorát bulikázott a nyáron egy budapesti luxus szórakozóhelyen, hogy arra még a Központi Nyomozó Főügyészségnél is felkapták a fejüket. A baloldal üdvöskéje elvette egy férfi drága telefonját, majd nem sokkal később a Dunába dobta azt. Magyarnak állítólag az nem tetszett, hogy a férfi többek közt azt is kamerázta, amint a politikus fiatal lányokat zaklat a klubban. 

POY_6392
Magyar Péter a kifogások embere... / Fotó: Origo

A lopás miatti nyomozás nyár óta tart, de a munkát nehezíti Magyar Péter mentelmi joga, amelynek felfüggesztésére már Polt Péter legfőbb ügyész is kérte az Európai Parlament elnökét. Jóllehet korábban a baloldali politikus arról beszélt egy kampányrendezvényen, hogy ők megszüntetnék a mentelmi jogot, mert nekik nem lesz rá szükségük, ehhez képest most pont e mögé bújik. 

A pártelnök a diszkóbotrányról nem szívesen nyilatkozik a sajtónak, ha mégis kénytelen, akkor azt állítja, hogy csapdába csalták. Az egyik legutóbbi posztjában pedig már egy teljesen érthetetlen ajánlattal állt elő. Orbán Viktornak címzett írásában azt ajánlja, hogy ha Magyarország csatlakozik az Európai Ügyészséghez, akkor lemond mentelmi jogáról. Az összefüggést még a brit tudósoknak sem sikerült egyelőre megfejteniük.

Magyar Péter vitázni akar, de nem mer

Magyar leginkább ahhoz a kutyatípushoz hasonlít, amelyik csak ugat, de nem harap. Többször jelezte a közösségi oldalain, hogy ő bármikor, bármelyik kormánypárti politikussal le mer ülni vitázni, csak hát ugye nem kap meghívásokat. Az elmúlt időkben többször is invitálták az M1 48 perc című műsorába, ahol Orbán Balázzsal, a miniszterelnök politikai igazgatójával vitázhatott volna. Erre azonban nem került sor, mert átlátszó kifogásokkal megfutamodott. 

De ezeken az eseteken kívül számtalan más szituáció is akadt, amikor Magyar olyat ígért, amit aztán nem tartott be. A mai napig kering az interneten egy több évvel ezelőtt felvétel, amelyen Magyar egy tévéműsorban kötelet követel Medgyessy Péter nyakába. Amikor ezzel szembesítették, akkor ezt hazugságnak és manipulált felvételnek nevezte. Majd közölte, hogy ki fogja kérni az eredeti felvételeket, hogy bizonyítsa igazát. Mondani sem kell, soha nem kerül erre sor. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek