Létrehozva: 2024.09.12.
Módosítva: 2024.09.12.

Rettegés a III. kerületben: hugyozófantom terrorizálja a lakókat Kaszásdűlőn

Pistike több házba is beoson, maga után pedig masszív vizelet- és ürülékszagot hagy. A helyieket már-már rettegésben tartja a férfi.

Az undor és rettegés uralkodott az el az utóbbi időben a III. kerületi Kaszásdűlő társasházaiban élők között. Egy férfi ugyanis sorra terrorizálja a háztömbök lakóit, méghozzá igencsak gyomorforgató módon: elmondások szerint a Pistike néven ismert rém, B. István esténként több utcában is beszökik a társasházakba, ahol masszív húgy- és fekáliabűzt hagy maga mögött. 

rettegés
Amerre jár, rettegés jár Pistike nyomában: a férfi összepiszkított, húgyszagú lépcsőházakat hagy maga után   Fotó: Pexels (illusztráció)

A helyiek közül már többen is kiborultak Pistike áldatlan "munkáján":

Mindenkit nagyon szépen megkérnék, ügyeljen a kapu zárására - be kell húzni magunk után -, illetve ne engedje be Pistit! Állandó húgy -és sz*rszag van miatta, minden hajnalban nekiáll hangoskodni, ezek után pedig nem csak ön-, de közveszélyes is lehet 

– írta a Búza utca egyik lakója egy helyi csoportban. Hamarosan emberek tucatja jelezte: Pistike náluk is hosszú ideje kísért és keseríti meg az életüket: 

„Ugyanezt csinálta hónapokig, tavasszal-nyáron. Folyamatos vizeletszag volt itt is. Hiába küldöd el, visszajön. Majd elszokik, mint ahogy tőlünk elszokott. Nem hinném, hogy beengedik, inkább kirántja az ajtót, nálunk ezt csinálta” – magyarázta egy másik utcabeli. Rajtuk kívül más utcákból is jelezték: Pistike az ő házukat is "megtisztelte", míg más azt jelezte, hogy ő az utcán találkozott vele. Abban sem volt sok köszönet, ugyanis ekkor Pistike magán kívül őrjöngött. 

Sokan azt is elmondták: ők úgy tudják, hogy a férfi súlyos mentális beteg, egyesek szerint skizofréniában szenved.

Ő egy skizofrén, ne nagyon hergeljük

– tanácsolta egy helyi asszony. Egyelőre nem tudják, mit is kezdjenek a fantommal, a legtöbbek szerint az ajtók folyamatos zárása lehet az egyetlen ellenszer Pistike ellen.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek