Létrehozva: 2024.09.13.

Gyermekek vannak veszélyben Tatabányán: „Belegondolni sem merek, mire lehet még képes a gyerekeinket fotózó férfi!”

Lebukott egy férfi, aki két óvodás kislányról készített fényképeket a telefonjával. A szülők szörnyű haragra gerjedtek, kitörölték a képeket, de egy szemtanú elárulta, továbbra is rettegnek tőle, hogy a gyerekek veszélyben vannak.

Bár a Gál István lakótelepen van játszótér, a gyerekek jobban szeretnek a mellette lévő füves területen játszani, így általában itt töltik a szabadidejüket. Ezen a részen több pad is ki van helyezve, így a szülők rálátnak a gyerekekre, amikor azok bicikliznek, pocsolyában ugrálnak vagy kavicsokat gyűjtenek, mint ahogy azt az óvodás korú gyerek csinálja. Judit kislánya két kis társával is itt szokott játszani, ám legutóbb, amikor a baj történt, épp nem volt ott, ám édesanyja Judit szemtanúja volt a felháborító esetnek.

gyerekek
A gyerekek veszélyben vannak a szülők szerint / Fotó: New Africa / Shutterstock (Illusztráció)

Bár Judit kislánya az ominózus napon nem volt jelen, Juditot borzalmasan felháborította az eset, hiszen ez a vérfagyasztó jelenet jól példázza azt, hogy a gyerekek ma már sehol sincsenek biztonságban.

A kislányom két barátnője volt lent az anyukáikkal és én a babámmal, amikor egyszer csak felpattant az egyik anyuka és ordítani kezdett valakivel

— meséli még mindig felháborodva Judit, aki épp háttal ült, ezért nem láthatta azt, amit a vele szemben ülő édesanya, aki előtte már figyelte a férfit, majd mikor nyilvánvalóvá vált számára, hogy mit csinál, azonnal a tettek mezejére lépett.

Azonnal a férfihoz ugrott, kikapta a kezéből a telefont és ráordított, mégis, hogy merészeli lefotózni a gyerekeinket

— folytatja Judit, aki elárulta, a férfi elsőnek azt hazudta, hogy nem fotózott, majd mikor elvették tőle a telefont és megtalálták a lányokról készült közeli fotókat, azt állította, hogy csak azt fotózta, mennyien vannak a játszótéren, ám Judit hozzátette azt is, a játszótér még csak nem is látszott a képeken, annyira közelről örökítette meg a lányokat.

gyerekek
A gyerekek önfeledten játszottak, amikor egy férfi lefotózta őket / Fotó: Roman Chazov / Shutterstock (Illusztráció)

Ott voltak telibe a lányok a galériájába. Borzasztó érzés volt látni. Miközben a környék összes szülője kiosztotta, ahogy azt meg is érdemli, minden képet töröltünk, de később eszünkbe jutott, hogy a mai modern világban ezek a képek akár azonnal fel is kerülhetnek a felhőbe

— osztja meg velünk a szülők aggodalmát Judit, majd felhívták a rendőrséget, akik azt ígérték, a helyszínre küldenek egy járőrt, ám ezt a szülők már nem várták meg. Judit úgy tudja, a szülők egyelőre nem tettek feljelentést, de egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy később megteszik, aminek ő maga is örülne, hisz úgy érzi valós veszélyben vannak a gyerekeik. Judit azt is elárulta, a lakótelepen azóta is folyamatosan beszédtéma ez az eset és a szülők rettegnek attól, hogy gyerekeik egy beteg ember áldozataivá válhatnak.

Bele gondolni sem merek mire lehet még képes a gyerekeinket fotózó férfi. Őszintén megmondom, hogy félünk. Nem téveszthetjük szem elől őket mert adott esetben egy pillanat alatt fölkaphatják őket és elvihetik

— zárja Judit, aki a kislányának is elmesélte a szörnyű esetet épp azért, hogy tisztában legyen vele édesanyja védelmező karjai nélkül akár komoly veszélybe is kerülhet.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek