Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.11.

Perverz kukkolta és fotózta a játszótéren játszó kislányokat Tatabányán

Mélységesen felháborodtak azok a szülők, akik a napokban rajtakaptak egy férfit, amint az egyik tatabányai játszótéren az éppen játszó gyerekeiket kukkolta és fotózta. Bár a sokkos szülők minden tőlük telhetőt megtettek, rettegnek attól, hogy ez a vérlázító eset újra és újra előfordulhat.

Egyre több olyan esetre derül fény, amikor beteges hajlamú férfiak idegen nőket, gyerekeket kukkolnak vagy épp fotóznak le, így mindenki egyre éberebb. Legutóbb Tatabányán próbálkozott be egy aberrált alak, ám a szülők rajtakapták és azonnal felelősségre vonták.

fotózta
Belegondolni is szörnyű, hogy idegen férfi fotózta le mások gyerekeit Fotó: pexels.com / Képünk illusztráció.

A tatabányai Gál István lakótelep egyik játszóterén két kislány játszott, akiket beszélgetés közben árgus szemekkel figyeltek a szüleik. Ez volt a szerencséjük. Az egyik pillanatban észrevettek egy 50 év körüli férfit, aki alattomos módon lányaikat fotózta. A védelmező édesanyák azonnal odamentek a férfihoz és felelősségre vonták. Persze, ahogy az várható volt, a férfi azonnal saját maga védelmére kelt és azt mondta, csak azt fotózta, mennyien vannak a játszótéren, holott az édesanyák elmondása szerint kizárólag ők voltak akkor ott. Természetesen az anyukák ott helyben kitöröltették az elkészített fotókat. A felháborító esetről Nóri készített egy Tiktok videót, hiszen az ő kislánya is ezen a játszótéren szokott játszani.

Borzasztó, hogy ennyi aberrált állat van közünk, akik a gyerekeinkre pályáznak.

A felháborodott édesanya a videóban arra szerette volna felhívni szülőtársai figyelmét, hogy a gyerekek komoly veszélyben vannak, így nem árt az éberség. Természetesen a környéken élő szülők is kiakadtak és volt néhány keresetlen szavuk az esettel kapcsolatban.

Teljesen megvagyok döbbenve és nagyon mérges vagyok.

"Már lassan lesem lehet vinni a gyerekeket játszóra mert, ilyen beteg emberek vannak közöttünk."

A Ripost az esettel kapcsolatban megkereste a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is, akik lapunkat arról tájékoztatták, hogy az esettel kapcsolatban egyelőre nem érkezett a rendőrséghez feljelentés.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek