Létrehozva: 2024.09.02.

Mi van? Előtted már kínai munkások is szívták a vadiúj elektromos cigidet

Ugye te sem gondoltad, hogy valaki már mélyeket slukkolt az általad kicsomagolt elektromos cigiből? Pedig bizony pontosan így van. Kiderült, a kínai vape gyárban valakit azért fizetnek, hogy egész nap a vadiúj cigiket szívogassa…

A napokban napvilágot látott egy megdöbbentő videó, melyen jól látszik, hogy az egyik kínai elektromos cigaretta gyárban szájjal tesztelik a vape-eket. Kiderült, az íztesztet azért végzik szájjal, mert már annyi-fél elektromos cigaretta létezik, hogy túl drága lenne mindegyik teszteléséhez különböző műszert készíteni. Ha te is kíváncsi vagy rá, mi történik az e-cigiddel még mielőtt iderepül Kínából, olvasd el cikkünket!

Ez a fiú napi tízezer slukknál is többet szív / Fotó: youtube

Hatalmasat ment a neten az a srác, aki a kínai elektromos cigaretta gyárban a munkájáról beszél. Kiderült, az ízekért felelős tesztelők napi több ezer készüléket tesztelnek le, mely egy nap akár 10 ezer slukkot is jelenthet. A fiatal srác azt is bevallotta, otthon is tolja az e-cigit, ami nem meglepő, hiszen ekkora dózis komoly függőséghez vezethet. Az íztesztelők azért felelősek, hogy hozzád már csak a legtökéletesebb ízű vape jusson el, így a túl édes, vagy épp a kevésbé édes darabokat kiveszi a sorból. Persze a cseppet sem gusztusos teszt után és a csomagolás előtt sterilizálják a készülékeket, ami azért megnyugtató. Azért az is érthető, ha ezek után hallani sem akarsz az elektromos cigarettákról, ami nem is biztos, hogy baj.

A szakemberek szerint a mai modern cigaretták éppen olyan veszélyesek lehetnek, mint a hagyományos társaik, így senkinek sem ajánlják fogyasztásukat. Magyarországon is kerültek már életveszélybe fiatalok hasonló termékek miatt. Legutóbb egy 17 éves fiú életéért küzdöttek 12 napig a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet intenzív osztályán, akinek az életét csak egy speciális terápiával tudták megmenteni. Bár a fiú mára már jobban van, a teljes felépülésig hosszú rehabilitáció vár rá.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek