Létrehozva: 2024.09.20. 06:00

Szívszorító: így néz ki most a 15 évesen elhunyt Dominik sírja

Niki több, mint egy éve veszítette el a 15 éves gyermekét. Most őszi dekorációt és egyéb kedvességeket kapott az elhunyt Dominik a sírjára.

Még egy év után is szinte minden nap kijár a fia sírjához Kovács Niki. A 15 évesen elhunyt Dominik súlyos asztmarohamot kapott, az életét már nem tudták megmenteni. 

Dominik
Niki a fia, Dominik képével az otthonukban (Fotó: Bánkúti Sándor)

Dominik mindig mosolygós, jólelkű fiú volt, aki még a halála után is jeleket küld a szeretett édesanyjának. Niki vallja, hogy anya és gyermeke között a kötelék örök, semmi nem szakíthatja el, még a halál sem.

Dominik sírja mindig alkalomhoz illő dekorációt kap

Dominik sírját minden ünnepre és egyéb eseményekre is feldíszítik. Mindig alkalomhoz illő dekorációt kap a sírhely, amit Niki férje, Géza gondosan választ ki. Ezúttal őszi díszítést, egy új Xbox kontrollert és egy QR kódot kapott, aminek a beolvasása után láthatjuk Dominik online megemlékező adatlapját. 

Dominik sírja mindig szép és rendezett (Beküldött fotó) 

A sírkő kiválasztásánál nem csupán egy sírkövet vásároltunk, hanem egy olyan emlékhelyet állítottunk Dominiknak, ami közvetíti számunkra az emlékek örökkévalóságát. A síremlék az elengedés és a búcsúzás helyszíne.

Nikolett férje, Géza saját gyermekeként szerette Dominikot, akinek az elvesztése szörnyen megviselte. „Amikor kész lett, a férjemmel közösen döntöttünk úgy, hogy minden ünnepnél kidekoráljuk, ezzel kimutatva Dominik iránt érzett szeretetünket. Minden kész alkotás a párom két keze munkája. A díszeket közösen szoktuk megvásárolni, de a kivitelezést teljes mértékben rábízom” – tette hozzá.

Dominik sírján QR-kód is található, okostelefonnal beolvasva különleges tartalom érhető el (Beküldött fotó)

Niki erőt ad a sorstársainak 

Több száz szülőnek ad erőt a gyászuk feldolgozásában a 15 évesen elhunyt Dominik anyukája, Niki. Létrehozta a Hazatért Angyalok Facebook-csoportot, aminek már több, mint kétezer tagja van. Egy összetartó közösség alakult ki. Niki rendszeresen szervez rendezvényeket, ahol személyesen is találkozhatnak azok a szülők, akik elveszítették a gyermeküket. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek