Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
INSIDER

Szerző IF

Létrehozva: 2024.09.09.

""Semmi sincs rendben és továbbra is küzdelem minden nap" – Újra nagy a baj a csontrákos Hannánál

Szörnyű fájdalmakkal küzd a bényei kislány. A csontrákos Hannácska már az ágyába sem tud egyedül befeküdni.

Ahogy arról lapunk már többször beszámolt, a 8 éves csontrákos kislány már három éve küzd szörnyű betegségével. Hanna nap mint nap szörnyű kínokat él át, ugyanis hiába műtötték meg, a daganatot nem tudták teljesen eltávolítani a gerincéről, így mikroszkopikus részek maradtak a testében, amelyek bármikor aktiválódhatnak. A családnak az a legnagyobb rémálma, hogy a kislány újra visszaesik, de nem adják fel a reményt. Mindent megtesznek azért, hogy a gyermek jól legyen, ám ez nem mindig sikerül.

csontrákos
A csontrákos kislány nap mint nap küzd az életéért  Fotó: Erdősi Krisztina

A bényei kislány nap mint nap kemény harcot folytat az életéért. Hannácska összesen 14 kemoterápiát és 25 sugárkezelést kapott.

Az emberek azt hiszik, lemegy a kemoterápia és akkor minden rendben, a gyerek meggyógyult. A valóság viszont az, hogy semmi sincs rendben és továbbra is küzdelem minden nap. 

– árulta el őszintén Krisztina, a kislány édesanyja.

Az utóbbi időben a kislány immunrendszere nagyon legyengült, aminek hatására nagyon gyakran volt beteg. Hanna állapota fokozatosan csak romlott, míg végül már sírva mondta édesanyjának: nem bírja tovább. Tegnap pedig odáig fajult a helyzet, hogy kórházba kellett vinni a kislányt.

Láthatóan nincs jól, erős mellkasi fájdalomra panaszkodott, nyomásra is fájdalmat jelzett, ezért nem vártunk tovább, annál is inkább, mert reumatológián gyógyszert kapott és tegnap sikerült egy darázsnak is megcsípnie.

– számolt be a kislány egészségügyi állapotáról az édesanya.

Hanna EKG-ja rendben volt, csináltak mellkas röntgent is, de radiológus csak ma fogja látni. Mivel Krisztina csecsemő és gyermek szakápoló volt tudta őt figyelni otthon, viszont ha bármi nem stimmel volna, azonnal a kórházba kellett volna szállítani. 

Fájdalmai csak erősödtek, már nem bír egyedül felmenni az emeletes ágyra, pedig minden vágya ez volt, hogy az emeleten aludhasson. 

– mesélte Krisztina, majd hozzátette, valami nem stimmel Hannánál: nagyon karikásak a szemei, az állandó fájdalmaktól pedig nagyon fáradt.

 

Arra kérünk mindenkit, hogy folyamatosan imádkozzon Hannáért, gondoljatok rá nagyon sok szeretettel!

– zárta gondolatait.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek