INSIDER

Szerző N.T.

Létrehozva: 2024.09.21. 10:40
Módosítva: 2024.09.21. 10:44

A fővárosi Duna-szakaszon irányította a védekezést Orbán Viktor

Budapesten ellenőrizte a dunai árvízvédelmi munkát szombaton Orbán Viktor miniszterelnök Szentkirályi Alexandra frakcióvezetővel közösen - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Mivel a fővárosban szombaton zajlik az árvíz - hosszan elnyúló - tetőzése, a miniszterelnök reggel a belvárosi védművek állapotát ellenőrizte a belügyminiszterrel és a honvédelmi miniszterrel közösen.

SZALAY-BOBROVNICZKY Kristóf; ORBÁN Viktor; PINTÉR Sándor
Orbán Viktor miniszterelnök (j), Pintér Sándor belügyminiszter (b) és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (k) az árvízvédelmi operatív törzs ülése előtt a budapesti Duna-parton 2024. szeptember 21-én Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Az operatív törzs ülése után pedig motorcsónakon több budapesti védekezési helyszínt is felkeresett Terdik Tamás budapesti rendőrkapitánnyal és Szentkirályi Alexandrával, a Fidesz fővárosi frakcióvezetőjével.

KARÁCSONY Gergely; SZALAY-BOBROVNICZKY Kristóf; ORBÁN Viktor; RÉTVÁRI Bence; VITÁLYOS Eszter; PINTÉR Sándor
Orbán Viktor miniszterelnök (j3), Pintér Sándor belügyminiszter (b2), Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b), Karácsony Gergely főpolgármester (b3), Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára (j2) és Vitályos Eszter kormányszóvivő (j) az árvízvédelmi operatív törzs ülésén a Belügyminisztériumban, a Nemzeti Veszélyhelyzet-kezelési Központban 2024. szeptember 21-én Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A területen dolgozó vízügyesek jelentése szerint a töltések mindenhol bírják a nyomást, a helyenként előforduló buzgárokat sikeresen kezelik. Az árvízi védekezés nyugodtan és hatékonyan folyik Budapesten.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek