Létrehozva: 2024.08.05.

Vért találtak a hamburgerben, halálra rémült az anyuka

Sokkoló élményben volt része Tiffany Floydnak és négyéves kislányának, miután vért találtak a gyorsétteremben rendelt ételükben. "Anya, én nem kértem ketchupot" - kifogásolta az ételt a kislány. Hát, nem ketchup volt...

Szerző Bagó Bernadett

Egy hétköznapi ebédnek indult, amikor az anyuka és 4 éves lánya betértek egy helyi gyorsétterembe New Yorkban, ahol happy meal menüt rendeltek. A vidámság azonban azonnal elillant, miután kinyitották a burgeres zacskót: a kislány szendvicse vérben állt.

Az anyuka teljes megdöbbenésére emberi vért találtak a kislánya szendvicsén  Fotó: TikTok / @mindbodymomm

Anya, én nem kértem ketchupot!

- mondta a 4 éves kislány, mire anyukája összezavarodva belenézett a zacskóba, de valami sokkal rosszabbat talált, mint egy kis tévedés: vér volt szétkenve a burgeren, a sült krumplin, a játékon és az egész zacskón. Elborzadva hívta a gyorséttermet, mert nem akart visszamenni a helyszínre. A telefon másik végén a menedzser elismerte, hogy az egyik alkalmazottjuk megvágta a kezét, és véletlenül beszennyezte az ételt. A menedzser felajánlotta, hogy visszatéríti a pénzt, ha Tiffany visszamegy az étterembe, de a helyzet súlya túlmutatott egy egyszerű pénzbeli kompenzáción. Tiffany, aggódva kislánya egészségéért, felvette a kapcsolatot a helyi egészségügyi hatósággal, akik jelentést készítettek az esetről. Később viszont a hatóság azt közölte, hogy a jelentésen kívül nem sokat tehet.

Tiffany a nyugtalanító élményt a TikTok-profilján osztotta meg annak érdekében, hogy figyelmeztessen másokat, hogy legyenek óvatosak, különösen, mivel az eset egy forgalmas időszakban, ebédidőben történt, amikor sok család volt az étterem vendége.

Az amerikai televíziós csatornának, a Channel 4-nak adott interjújában elmondta, hogy folyamatosan azon rágódik, hogyan lehetett valaki annyira felelőtlen az étel elkészítése során, hogy azután, hogy megvágta magát, nem hagyta abba a munkát, hanem vérző kézzel folytatta azt, ki tudja, hány ember ételét beszennyezve.

A Channel 4 kezébe került egy olyan dokumentum, amely alapján kiderült: a vágást az okozta, hogy a gyorsétterem dolgozója becsípte az ujját a mikró ajtajába a kesztyűn keresztül, és nem vette észre, hogy mennyire vérzik.

A gyorsétterem sem hagyta szó nélkül az esetet. Közleményük szerint bezárták a szóban forgó éttermet és felbéreltek egy takarító csapatot, hogy az újbóli kinyitásig takarítsák ki azt. Hozzátették: sajnálják az esetet és természetesen a kiesett órákat teljes mértékben kifizetik a dolgozóknak.

Kislánya egészsége miatt azóta is aggódik az anyuka, ugyanis a 4 éves gyermekének egy éven keresztül havonta vérvizsgálaton kell részt vennie, hogy megbizonyosodjanak arról, nem kapott el semmilyen, vérrel terjedő betegséget. De az érzelmi terhelés is jelentős, mivel a kislány - traumatizáltan az eseménytől -, megtagadja az étkezést, félve attól, hogy újra vért találhat az ételében.

Ez az eset komoly figyelmeztetésként szolgál az élelmiszerbiztonság fontosságáról és a mulasztások súlyos következményeiről, különösen a kisgyermekekre nézve. Miközben Tiffany továbbra is lánya jóllétéért küzd, története kiemeli az éberség és a felelősség fontosságát az élelmiszer-szolgáltató helyeken.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek