Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.08.04.

„Még most is beleborzongok!” - belehalt a gyászba az egri családapa, így búcsúzott el a szelleme

Még most is sokat tanakodik rajta egy egri anyuka, miért döntött úgy a volt férje, hogy feladja az életét, és „továbblép”. Ágnes egykori szerelme a halált választotta, ám szellemként utoljára visszatért a családjához. Fájdalmas és hátborzongató, hogyan kereste fel a fiát és az anyósát.

Szerző Erdei Róbert Arnold

Évtizedekig tartó, öröknek hitt szerelem volt S. Ágnes és egykori férje, István között. A férfi sajnos öngyilkos lett, ám az egri 58 éves nő máig szereti őt – ezért is rázta meg Ágnest annyira, ami július közepén történt a fiával és az édesanyjával. István a halála után, már szellemként üzent az egykori családjának. 

Az egri családapa szelleme üzent a fiának, és a volt anyósának /
Az egri családapa szelleme üzent a fiának, és a volt anyósának / Fotó: Melinda Nagy

„Úgy döntött, hogy meg akar halni”

Ágnes mindig is hitt a paranormális jelenségekben, és a saját bőrén tapasztalta, hogy létezik a szellemvilág. Ezért sem lepte meg, amikor István szelleme rejtélyes üzenetet hagyott a szeretteinek. A volt férje magától döntött úgy, hogy feladja az életét. A születésnapja előtt egy hónappal, júliusban hunyt el – ám az odáig vezető út kínok között telt neki. A lelke emésztette őt, a gyász taszította át a túlvilágra. 

„A volt férjem 60 évesen ment el. Anyukája két hónappal ezelőtt halt meg, nagyon megviselte az elvesztése” – kezdte el részletezni Ágnes, István egykori párja. A férfi beletemetkezett a gyászba, a szíve és a lelke szakadt ketté, amikor elvesztette az édesanyját. 

Magába zárkózott, nem evett, nem ivott – hiába kérlelte a család. Egyszerűen úgy döntött, hogy ő meg akar halni

 – emlékezett vissza az egri anya.

István kétszer került be a halála előtt a kórházba, de minden alkalommal hazatért. A testét gyötörte azzal, hogy nem evett, várta a halált. „Végül soványan halt meg, végelgyengülésben” – mesélte Ágnes.

Rejtélyes telefonhívások 

Miután István elhunyt, szelleme a szeretteivel maradt: „a túloldalról” üzent Erik fiának, és a volt anyósának. Ágnest a fia riasztotta július 17-én kora reggel, hogy nagy baj van. „Szólt nekem, hogy hívjam fel az édesanyámat, mert hívta őt, és a telefonja jelzett, hogy mama vezetékes. Hajnali négy óra után pár perccel csörgött a fiam telefonja” – mondta az egri anya, akinek a szülei már idősek, ezért rögtön tárcsázta őket, mert aggódott, hogy rosszul lettek. 

Azonnal hívtam a mamát. Meglepődtem, azt mondta nekem, nincs semmi gond, jól vannak – és ő nem hívta a fiam. Erik hívta őket! Bele is szólt az anyukám a telefonba, de nem válaszolt senki, néma csend volt. Ez is pont ugyanakkor történt, mint amikor a fiam telefonja csörrent meg

 – húzta alá Ágnes.

„A férjem volt”

Eriknek háromszor csörgött a telefonja, és félálomban volt még – de ő nem hívta a nagymamáját.  „Egyikük sem hívta a másikat!” - mutatott rá Ágnes. Napokig rejtély maradt, mégis ki hívta őket akkor? Mígnem Ágnes István temetésén kapta meg a választ. 

A temetésen megkaptam István halotti emléklapját. Rajta volt a hamvasztás dátuma. Hazafelé kérdeztem Eriket, hányadikán volt ez a mama-féle hívás? Azt mondta, július 17-én, hajnali négy órakor. Amikor ezt meghallottam, kirázott a hideg! A hamvasztási papíron azt volt feljegyezve, hogy pont azon a napon hamvasztották Istvánt, hajnali 3 óra 23 perckor!

 - idézte fel Ágnes.

A nőnek van egy hetedik érzéke szerinte, ezért úgy gondolta, ez nem lehet véletlen

„István a hamvasztása után üzent a családomnak! Még most is beleborzongok. Tudtam, hogy a volt férjem volt. Még most is érzem, hogy itt van velem, érzem a jelenlétét. Tudom, hogy nem tudott elköszönni. Biztos vagyok benne, hogy a gyerekétől és az anyósától a halála után így búcsúzott el a volt férjem. A halálos ágyán nem tudott, de így most ezt megtette” – zárta szavait Ágnes, azt remélve, a volt férje most már boldogságban van az édesanyjával odafönt, a mennyországban. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek