INSIDER

Szerző Kóré Károly

Létrehozva: 2024.08.28.

Nagy fordulatot vett a patkány harapta kislány családjának élete

Újra együtt van a patkány által megharapott csecsemő családja. Az áprilisban történt szörnyűség után a kislányt a 17 éves édesanyjával és a nővérével együtt anyaotthonba vitték. Szintia azonban augusztus 6-án nagykorúvá vált, a párja pedig időközben segítséggel felújította a horrorházat.

Szerző Kóré Károly

Egész Magyarországot megrázta az az eset, amikor április elején egy ágyban fekvő, féléves kislányt megharapott egy patkány. Amira a karján és az arcán is megsérült. A szülők már lefürdették és megetették, és éppen a nővére, Tatjana mosdatására készültek, amikor meghallották a húga keserves sírását. Azonnal odarohantak, és látták, ahogy a gyermek mellett egy rágcsáló mászkál.

A ház mindenképp rendbetételre szorult, Dávid sajátkezűleg újította fel  Fotó: Ripost

Az állatot elkergették, majd Amirát átvitték az egyik ismerősükhöz, oda hívták a segítséget. A mentők hamarosan meg is érkeztek, a csecsemőt kórházba szállították. Amira megkapta a szükséges oltásokat és néhány nappal később ki is engedték, de haza már nem mehetett, mert a család otthonául szolgáló házat lakhatatlannak nyilvánították. Az anyát a gyermekekkel együtt anyaotthonban helyezték el, Dávid oda nem tarthatott velük. Ő rokonoknál húzat meg magát, de a Borsnak elmondta: minden erejével azon fog dolgozni, hogy biztosítsa a családja számára a megfelelő körülményeket. Nos, Szintia szerint ez sikerült is. Az immár nagykorú édesanya büszkén közölte lapunkkal: minden rendben van az életükben.

Augusztus 6-án betöltöttem a 18. évemet, és ahogy tehettem, hazaköltöztem. Most ismét együtt a család, így végre boldogok lehetünk

 – mondta Szintia a Ripostnak.

A párom nagyon szorgalmas ember, büszke vagyok rá. Mivel pénzünk nem lett volna arra, hogy egy teljes brigádot felfogadjunk, az uram a saját két kezével felújította a házunkat. A falakat újravakolta, glettelte, festette, burkolta és a fürdőkádat is kicserélte. Most van egy gyönyörű otthonunk 

– mesélte a fiatal édesanya, aki bízik benne, hogy a családsegítő és a gyámhatóság is alkalmasnak találja majd a felújított környezetet a gyermeknevelésre. A családanya elárulta: Dáviddal szeretnének összeházasodni és a nagy napnak mindenképpen meg kívánják adni a módját. Ahhoz pedig pénzre lesz szükségük, ám egyelőre fontosabb dolgokra kell költeniük: a legfontosabb számukra, hogy a gyermekeik megfelelően nevelkedhessenek.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek