Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
INSIDER

Szerző M. N.

Létrehozva: 2024.08.24.

„A csónakját üresen kisodorta a folyó” - Nyoma veszett egy horgásznak a Dunán

A férfi horgászni indult a Dunára, de végül nem tért haza. Napokkal később az üres csónakját megtalálták, sérülés nélkül vetette partra a víz.

Szerző M. N.

Horgászni indult, de hirtelen nyoma veszett a Dunán egy pecásnak. Az 50 év körüli Z. Zoltán, akit a barátai csak Szotyinak neveznek, csütörtökön (augusztus 22) látták utoljára, amikor is este horgászni indult. Onnan többet nem tért haza, ezért aggódni kezdtek a rokonok és az ismerősök, a pánik akkor tört ki, amikor megtalálták a csónakját partra sodródva… 

Mi történhetett Zoltánnal  Fotó: olvasói

A Facebookon több keresési posztot is felrakott Zoli ismerőse, ezt láttuk mi is

 – kezdte lapunknak egy helyi nő, Andrea, aki arról is beszélt a Ripostnak, hogy tudomása szerint a férfi Zebegényből indult el horgászni, pont úgy ahogy mindig csinálta. 

„Most valami baj történhetett, mert nem tért haza. Azt írták a posztban, hogy nagyon keresi a családja és a vízi rendőrök is, de egyelőre semmi hír róla” - fogalmazott a nő.

Az eltűnés akkor kezdett el félelmetessé válni, amikor egy ismeretlen férfi lefényképezte Zoltán elhagyott csónakját a parton. Azonban ez nem a kiindulási pont volt, ahonnan a férfi napokkal ezelőtt elindult horgászni. 

Zoltán hajóját a Duna a partra sodorta, a járművön nincsenek sérülések nyomai  Fotó: Facebook

Nagyon megdöbbentő ez az ügy! Kiderült, hogy Zoli csónakját Pilismaróton partra sodorta a Duna

 – folytatta a horgász ismerőse, aki arról is beszélt, hogy egy férfi osztotta meg a képet arról, hogy talált egy csónakot.

„Keresték a tulajdonosát, majd kiderült, hogy az ő csónakja volt, de Zoli nincs meg. Ezután a csónakosok közül is többen vízre szálltak és keresni kezdték a férfit, de egyelőre semmi nyoma. Mi is mentünk pár kört az érintett szakaszon, de nem találtuk meg. Szerintem bele eshetett a vízbe. Azt mondták beteg is volt, illetve az italt sem vetette meg, csak bízunk benne, hogy nem egy borzasztó tragédia történt vele…” - zárta az aggódó ismerős.



 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek