Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.22.

Újabb riasztást kapott az ország: még kitart a kánikula, ezt nem ússzuk meg

A következő napokban zivatarokra kell készülni a hőségben. Hamarosan viszont jön az enyhülés!

Szerdáig – mondhatni – marad a megszokott forróság, annyi változással, hogy többször fordulhatnak elő zivatarok országszerte. Ezután viszont jön az enyhülés!

macska cica
Pár napig még nem szabadulunk a hőségtől (Fotó: Pixabay)

Hétfőn 30-35 fok közötti maximumok várhatók, de a meteorológusok a hőség mellett zivatarokra is figyelmeztetnek! A HungaroMet Nonprofit Zrt. elsőfokú riasztást adott ki az egész országra a zivatarok miatt, amelyek esetenként villámlással és jégesővel érkezhetnek. Hőségriasztást kapott Baranya, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna és Veszprém vármegye, a figyelmeztetés fokozatát másodfokúra emelték ugyanakkor Pest, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében.

Jégeső is előfordulhat! (Fotó: met.hu)

Kedden folytatódik a napos, nyári idő, de gomolyfelhők is lesznek az égen. Aznap is az egész országban érvényben van a citromsárga riasztás a zivatarok miatt. Egyelőre marad a 30-33 fokos hőség.

Szerdán és csütörtökön változóan gomolyfelhős időre van kilátás, mindkét nap elszórt záporokkal - írja a Köpönyeg. Felfrissül a levegő, délután már csak 24-29 fok várható, átmenetileg megszűnik tehát a napok óta tartó kánikula.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek