Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.09.
Módosítva: 2024.07.10.

Több mint félmillióan röhögnek a Magyar Közút TikTok videóján, ezt neked is látni kell!

Annyit elárulunk: egy, a hetekben elhíresült lánnyal duetteztek.

Felrobbantotta az internetet az a videó, mely pillanatok alatt megihlette a mémgyáros TikTok társadalmat is. Egyre többen forgatják újra, dolgoznak rá, keretezik át a híres „Hawk Tuah” lány videóját, melyet a Magyar Közút is újra gondolt.

A TikTok generáció a Magyar Közút „Hawk Tuah” videóján röhög.A balra látható Hailey Welch és a jobbra látható DeArius Marlow közti párbeszéd vírusként terjed az interneten. Így született meg a „Hawk Tuah” mém jelenség.
A balra látható Hailey Welch („Hawk Tuah” lány) és a jobbra látható DeArius Marlow párbeszéde vírusként terjed a TikTok-on. Fotó: Tim and Dee TV / YouTube

Az eredeti videóban egy híres videós páros, Tim Dickerson és DeArius Marlow az amerikai Tennessee állambeli Nashville egyik híres bulinegyedében, a Broadway és a 3rd Avenue sarkán tesz fel kínos és váratlan kérdéseket bulizó fiataloknak. Az éjszakai élet felkapott csomópontjában olyan interjúk születnek, melyeket utána a közösségi média felületein megosztva szórakoztatják a felhasználókat, ezzel nem kevés kattintást generálva.

Néhány héttel ezelőtt két meglehetősen csinos, fiatal lány beszélgetett velük, melyből megszületett az úgynevezett „Hawk Tuah”, ami a köpés hangutánzó kifejezését, valamint az ebből született mémet jelöli. A TikTok-os vírusvideó eredetijében a szőke Hailey Welch és DeArius Marlow között az alábbi párbeszéd zajlik:

Mi az az egy figura, amivel minden férfit megőrjítesz az ágyban?

- kérdezte DeArius.

Olyasmire gondolsz, mint a „Hawk Tuah”, amint pont oda köpök?

- válaszolta Hailey arra célozva, hogy igen, ő a srácokat azzal őrjíti meg az ágyban, hogy pont oda köp egyet, ahova "kell", és ezt hangutánzással be is mutatta. Hát így született meg a legendás "Hawk Tuah" videó. 

A lány válaszán nemcsak a sokat látott DeArius lepődött meg, hanem a lány barátnője is nevetésben tört ki. Ezután DeArius a biztonság és persze a nézettség kedvéért arra kérte Hailey-t, hogy ismételje meg a válaszát, amire ő csak a „Split on IT”, azaz „Köpj RÁ” kifejezést ismételgette nevetve.

Az eredeti videó szinte vírusként terjedt, amivel most a Magyar Közút is készített egy duettvideót. Az alkotást tovább emeli, hogy alatta Belinda Carlisle, Heaven is a place on Earth című slágere az aláfestő-zene, ami szintén egyre népszerűbb. Cikkünk megjelenéséig több mint félmillióan látták, íme:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek