Létrehozva: 2024.07.06.

„Lelkesen csinálom” - Műtétje után szinte egyből munkába állt a TikTok kedvenc burkolója, István

A TikTok kedvenc burkolója műtétje után sem tétlenkedett sokáig, szinte azonnal szerszámot ragadott. István videói sok embernek segítettek.

Imádják a TikTokon Kovács Istvánt. Az 50 éves burkoló videói rengeteg embert inspirálnak, még a szakemberek is tanulnak belőlük. István pár hete kórházba került az elzáródott epevezetéke miatt. A műtétje után szinte napokon belül visszatért dolgozni, kisebb munkákat végzett. Kitartása és elhivatottsága motiválja az embereket. 

István munka közben Fotó: TikTok

„Tetszik, amit csinálok”

A Móron élő férfi 20 éve dolgozik a szakmában; 14 évesen az apja javaslatára tanult tovább burkolónak, amit azóta sem bánt meg. Munkája mellett imád motorozni és zenélni. 

Mindig szeretek csinálni valamit. A burkolásban megtaláltam azt, hogy mindig fejlődhetek, egy kicsit precízebb lehetek. Tetszik, amit csinálok, élvezem, ha valami szép, ha valami jól sikerül és azt, ha valami összepasszol, összeillik

 - mondta Ripostnak a szakember

Kovács István Fotó:  Facebook

 „A videóimmal nagyon sok embernek segítettem”

István évekkel ezelőtt, egy fiatalabb munkatársa tanácsára hozta létre a TikTok csatornáját, ahol már 200 ezren követik és több millióan lájkolják a videóit.

„Én is meglepődtem rajta, hogy nagyon rövid időn belül milyen népszerűek lettek a videóim” - árulta el. 

Talán az a titka, hogy lelkesen csinálom. A videóimmal nagyon sok embernek segítettem. Egyrészt a szakmának, mivel nagyon sok burkoló fejlődött jobb burkolóvá, illetve nagyon sok megrendelő tudott igényeket támasztani a burkoló felé; valamint sokan meg tudták csinálni saját erőből, az én videóimnak köszönhetően például a fürdőszobájukat, vagy a konyhájukat. Sok üzenetet kaptam, amiben ezeket megköszönték.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek