Létrehozva: 2024.07.18.
Módosítva: 2024.07.26.

Ezeket az extrém ízesítésű fagylaltokat még a legbátrabbak sem mernék megkóstolni, te megtennéd?

Az idei nyár nagy trendje, hogy a lehető legextrémebb ízesítésű fagylaltokat készítik el a cukrászok. De milyen ízesítésű lenne az a fagylalt, ami kiverné a biztosítékot és semmiképpen sem kóstolnál meg? Ezt kérdeztük a Ripost olvasóitól.

Idén nyáron nem szenvedünk hiányt a különleges ízesítésű fagylaltok terén: a teljesség igénye nélkül nyalhatunk tejföl, édes kukorica, sajtos-tejfölös lángos, illetve hekkes, uborkás vagy éppen gin tonic ízű fagylaltot is. Lassan már az a kérdés, hogy mi az étel, illetve ízesítés, amiből még nem készült fagylalt?

fagylalt
Idén nyáron a legextrémebb fagylalt ízek közül lehet válogatni, de lenne olyan íz, ami a Ripost olvasóinál is kiverné a biztosítékot Fotó: ALTEREDSNAPS / Pexels (illusztráció)

A Ripost Facebook oldalán kértük meg az olvasókat, hogy osszák meg velünk, mi az az íz, amit semmiképpen nem kóstolnának meg fagylalt formában?

 

Géza biztosan vagy nagy fagylaltrajongó vagy igazi ínyenc, ugyanis azt írta hozzászólásában, hogy olyan fagylalt nincs, amit ő próbálna ki szívesen.

 

Amit még nem kóstoltam, arról nem tudom megállapítani, hogy jó-e vagy nem

 – írta kommentjében a fagylaltrajongó.

Ezzel mondjuk nehéz vitatkozni. De a konkrét ízeket említve Kata azt írta, hogy ő a tojásos, vagy a tenger gyümölcsei ízű fagylaltnak nem adna esélyt sem.

Rozália is meglepő ízkombinációval rukkolt elő:

A tonhalas fagyit biztosan messziről el fogom kerülni. Merthogy már ilyen ízesítést is láttam

 – írta kommentjében.

Emil és Péter a füstölt szalonna ízű fagyira mondana nemet, ha látna ilyet valahol. Szerencséjükre valószínűleg erre már biztosan nem kerülhet sor, miután az EU nemrég egészségügyi okokból betiltotta a füstölt szalonna ízesítésért felelős aromát.

Szeretem a fasírtot. De jégkrémben vagy fagylaltban valahogy nem tudom elképzelni

 - írta Szofi.

Születtek igen vad elképzelések is, mint például Kataliné, aki vesepörkölt és szalontüdő ízű fagyiktól lenne rosszul, míg Heléna a kocsonyás fagyitól viszolyogna.

A legelrugaszkodottabb ízű fagylalt ötlete Tamásé, aki a cián ízesítésű fagylaltot kerülné el messzire. Talán nem túlzás azt állítani, hogy ezzel mindenki egyetért.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek