Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
INSIDER

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.07.17.

Különleges esküvő: járőrtársak voltak, most összeházasodott a magyar rendőrpáros - Fotók!

Igazi karddal tisztelgős, egyenruhás esküvőt tartottak.

Igazán különleges és romantikus történetet tudhat maga mögött Gyurkóné Für Fanni és újdonsült férje Gyurkó Attila. A békéscsabai rendőrök ugyanis járőrként ismerkedtek meg egymással, majd kölcsönös bizalom és tisztelet alakult ki köztük, ami szerelemmé lobbant. Fanni két évvel Attila után szerelt fel, és társként osztották be a már járőrvezetőként dolgozó férfihoz. Néhány év alatt a bajban kovácsolódtak össze egymással, és idén május 25-én több kollégájuk részvételével megtartották az esküvőjüket, ami egy valódi zsarurománc tökéletes csúcspontja volt.

esküvő, menyasszony
Egybekelt a rendőrség álompárja /Fotó: Pexels/Illusztráció

A Zsaru Magazin Facebool-oldal osztott meg képeket a lakodalomról, ahol karddal tisztelgés, rendőri díszegyenruhák, és egy gyönyörű menyasszony látható, amint együtt éli át élete legszebb napját a legközelebbi barátaival, kollégáival, és szeretteivel. A nagy nap kapcsán Fanniék felelevenítették a lap számára, hogy hogyan történt az első találkozás.

A közrenden összetartó csapatba kerültünk

 – emlékeztek vissza a kezdetekre. – 

A váltásunk egymást segítő rendőrökből álló közösség volt. Időt szántunk arra, hogy megismerjük és segítsük egymást. Aki az utcán szolgál, annak fontos, hogy ismerje a területét, az embereket, tudja, hogy milyen esetekben kit kell először keresni, kérdezni. Mindketten nagyon élveztük ezeket az éveket, a nehéz helyzetek még inkább összekovácsoltak minket. 

- árulta el a feleség, aki szerint nagyon jól kiegészítették egymást az utcán Attilával, és tetszett neki a férfi határozott kiállása, és hogy mellette sosem félt, a férfi pedig imádta a nőben, hogy mindig odateszi magát és higgadt tud maradni a legfeszültebb helyzetekben is.

A váltásunk 2021. január 7-én, éppen Attila névnapján tartott csapatépítő összejövetelt, ott kezdtünk el egymással nem csak a munkáról beszélgetni. Aztán balatoni kirándulás következett, majd egy újabb hetedikén, 2022 júliusában kérte meg a kezem – mesél a nagy napról az ifjú feleség. – Barátainkkal tengerpartra utaztunk, de én nem sejtettem, hogy nagy a szervezkedés a háttérben. Annyit tudtam, hogy részt veszünk majd egy vízparti fotózáson, de azt nem, hogy ott nem mindennapi emlékfotók készülnek majd, elém térdel a kedvesem, és felteszi a nagy kérdést. A fotós többet tudott nálam, ő fel is készült. Még fel sem ocsúdtam a meghatottságból, már elő is kapott egy üveg pezsgőt. Minden nőnek azt kívánom, hogy ilyen meglepetésben legyen része, nagyon hálás vagyok a páromnak. Az esküvőnk is nagyon szép, igazi rendőrös esküvő volt, hajnalig mulattunk a családunkkal, a kollégáinkkal és a barátainkkal. 

- zárta sorait Fanni a lapnak.

Ha kíváncsiak vagytok a teljes történetükre, és az esküvőn készült fotókra, azokat itt tudjátok megtekinteni:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek