Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.07.11.

Sorsdöntő változásokat tartogat a nyár Európa és Magyarország főboszorkánya szerint

Nem csak a levegő lesz forró a következő időszakban, de sok ember szívében a szerelem is lángra kap. Ez a nyár sorsdöntő változásokat tartogat szívügyek terén.

Van aki tagadja, van aki bevallja, de a szerelem érzésére mindenki vágyik. Persze ezért tenni is kell. A jó hír az, hogy most hatalmas változások várhatóak a szerelemben és Szegedi Erika elárulja, hogy ki mire számíthat a nyár folyamán. Európa és Magyarország főboszorkánya nagyon érdekes dolgokat mondott a Ripostnak.

110301-szegedierika03-KOP
Nagy változásokat tartogat a nyár a főboszorkány szerint Fotó: Faludi Koppány

Nagyon nagy változások következnek a július 21.-ei teliholdnak köszönhetően. Ennek hatása azonban már jóval hamarabb is érezhető lesz és az élet minden területére ki fog hatni, de leginkább a szerelemi életre lesz nagy hatással. 

-mondja sejtelmesen a főboszorkány, aki úgy látja, hogy most az ördög talicskán fogja a párunkat elénk tolni. Ettől persze nem kell megijedni, hiszen mindez annyit jelent, hogy akit a sors neked szán, azt még az ördög is utánad tolja. De azért egyben óvatosnak is kell lenni, mert a telihold minden érzelmet felfokoz, és ez magában hordozza a feszültséget is.

A pozitív változások időszaka veszi kezdetét, de azért sok feszültséget is látok a nyár során. A konfliktushelyzeteket érdemes lesz elkerülni, mert az csak hátráltatni fog az út során.

 -mondja sejtelmesen Szegedi Erika, aki úgy érzi, hogy azért a szerelemé, a boldogságé, és pozitív változásoké lesz a főszerep a nyár során. Olvasóinknak részletezte is, hogy mi vár az egyes jegyek szülötteire.

Szűz: Számára a szerelemben ígérkeznek pozitív fordulatok. Legyen szó párkeresésről vagy régi kapcsolatról a dolgai jól fognak alakulni.
Mérleg: A meglévő dolgokra kell neki nagyobb figyelmet szentelnie. Érdemes rendet rakni az életében, mert így teret tud adni az újnak.
Skorpió: Érdemes végre megnyílnia kicsit, mivel nehezen tudja kimutatni az érzelmeit. Ha ezen tud változtatni, az már fél siker és pozitív változásokat ígérnek a csillagok.
Nyilas: Nagyon vakmerő, ami most nem vezet sehová. Ha megfontoltan cselekszik, akkor az életékbe bekopogtat a boldogság, ami a sírig elkíséri.
Bak: Sajnos ő lesz a kivétel, akinél ismét nem a szerelemben lesz nagy fordulat. Ne csüggedjen, mert a munkájában viszont sikert sikerre fog halmozni. Ezért érdemes inkább arra koncentrálnia, és nem elfecsérelnie a nagyszerű lehetőségeket.
Vízöntő: Számukra most kockázatos minden ami új. Legyen szó párkapcsolatról vagy épp hivatásról, érdemes kitartaniuk a régi mellett.
Halak: Változnia kell a siker érdekében. Most az egyszer érdemes beállnia a sorba, és nem lázadnia, ha célba akar érni. Ha így tesz, akkor nagyszerű nyár előtt áll.
Kos: A munkát részesítette mindig előnyben a magánéletével szemben. Ezen most változtatni kell, mert hosszú idő után végre megtalálhatja az igazi párját.
Bika: Sok új lehetőség kínálkozik neki a nyár során, de a régi az igazi. Vele kell az érzéseket maximálisan megélni, és nem elkalandozni.
Ikrek: Sajnos nehéz időszakon van túl, de még egy kicsit érdemes kitartania, mert még mindig nem az ő szerencsés időszaka jött el. De a türelem lassan neki is gyümölcsöt terem.
Rák: Sikerült maga mögött hagynia egy viharos időszakot. Kicsit meg is nyugodhat, mert a szerelemben is rákacsint a szerencse. Ami nagyon fontos, hogy a családját a jövőben sem hanyagolja el.
Oroszlán: Boldogság, szerelem, szerencse. Ezzel a néhány szóval lehet összefoglalni mi vár rá.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek