INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.25.
Módosítva: 2024.06.25.

A bolygók állása is a magyar válogatottat segítheti

Ritka égi jelenség befolyásolja a nyolcaddöntő alakulását. Talán még az égiek is a magyar válogatott mellett állnak.

A június eddig is bővelkedett a ritka látványosságokban, a héten azonban olyan együttállás következik, mely rengeteg mindenre lesz hatással, köztük a labdarúgó Európa-bajnokság meccseinek alakulására is.

foci, futball, labdarúgás, magyar válogatott, magyar csapat, Európa-bajnokság, Csoboth Kevin,
Csoboth Kevin, a magyar válogatott támadója, a Skócia elleni győztes gól után. Fotó: Koszticsák Szilárd

Június 26-án először egy kettőscsillag-fedést figyelhetsz meg, mely során a Hold egy kettőscsillagot fed aznap hajnalban. A kettőscsillag belépése a Hold mögé 3 óra körül várható, de az erős holdfény miatt kétséges, hogy mennyire tudod majd megfigyelni. A csillagpáros első tagja a 29 Aqr B lép ki a Hold mögül először majd 6,4 másodperc múlva az A komponens is követi. Mindez azonban semmi ahhoz képest, amire pénteken(június 28.) kerül majd sor. A hét utolsó hétköznapján 2 óra 30 perckor a hajnali félhold, a Szaturnusz és az Isis kisbolygó áll majd együtt. A szabad szemmel is észlelhető jelenségről kiváló fotók készíthetők majd, de nem ez az, ami miatt különleges lesz a látványosság. Pénteken 10 óra 53 perckor a Hold átlép a Kos csillagképbe, ami hat az aktivitásra és a versenyszellemre is, főként a sport és a karrier kapcsán. Fontos, hogy a csillagjegy szülöttei konkrét célokat fogalmazzanak meg magukban, melyeket igyekeznek célirányosan elérni. Mindez pedig nemcsak az Európa-bajnokságon megmérkőző csapatokra, a magyar válogatottra és a magyar csapat tagjaira is hat majd. Ugyanis a magyar válogatottban többen a Kos csillagjegy szülöttjei, többek között Callum Styles, Schäfer András, Kleinheisler László, Ferenczi János, Kata Mihály és Demjén Patrik is, ami azt jelenti, hogy abban a szerencsés esetben, ha válogatottunk továbbjuthat a nyolcaddöntőbe, – melynek függvénye a szerda esti angol-szlovén mérkőzés - az égi jelenségek is hathatnak majd a bajnokság további alakulására.

A MAGYAR LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT 26 FŐS, BŐ KERETE:

- kapusok: Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Szappanos Péter (Paksi FC)

- védők: Balogh Botond (Parma), Botka Endre (Ferencvárosi TC), Dárdai Márton (Hertha BSC), Fiola Attila (Fehérvár FC), Lang Ádám (Omonia Nicosia), Willi Orbán (RB Leipzig), Szalai Attila (Freiburg)

- középpályások: Bolla Bendegúz (Servette), Kata Mihály (MTK Budapest), Kerkez Milos (Bournemouth), Kleinheisler László (Hajduk Split), Nagy Ádám (Spezia), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia FC), Loic Nego (Le Havre), Schäfer András (Union Berlin), Callum Styles (Sunderland)

- támadók: Ádám Martin (Ulszan Hyundai), Csoboth Kevin (Újpest FC), Gazdag Dániel (Philadelphia Union), Horváth Krisztofer (Kecskeméti TE), Sallai Roland (Freiburg), Szoboszlai Dominik (Liverpool), Varga Barnabás (Ferencvárosi TC)

- tartalékok: Lisztes Krisztián (Ferencvárosi TC), Mocsi Attila (Rizespor), Tóth Balázs (Fehérvár FC), Vancsa Zalán (Lommel SK), Vécsei Bálint (Paksi FC)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek