dosszié ikonMagyar Péter
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.05.29.

Magyar Péter rendezvényei egyre agresszívabbak - itt a bizonyíték!

A baloldal legújabb üdvöskéje folyamatosan hergeli a szimpatizánsait. Magyar Péter korábban azzal fenyegetőzött, hogy a Hősök terén sem lesznek békések június 8-án.

Legutóbb Tatabányán szabadultak el az indulatok Magyar Péter politikai fórumán. A Kemma információi szerint a kampányrendezvényen a baloldali politikus hergelte közönségét, ugyanis azt állította, a főtéri kávézóba szándékosan nem engedték be a szimpatizánsait. 

HUNGARY-POLITICS-GOVERNMENT-PROTEST
Magyar Péter a kampányeseményein szeret összeesküvés-elméletekkel rémisztgetni. Félő, hogy a támogatóit ezzel erőszakra hergeli.  Fotó: AFP

Azonban Boczonádi János, a kávézó üzemeltetője szerint mindössze annyi történt, hogy a teraszon minden asztaluk már foglalt volt, emiatt nem tudtak helyet adni a baloldali politikus lelkes követőinek. Mindenesetre Magyar Péter szavai erőszakos indulatokat váltottak ki, 

a gyűlés után a szimpatizánsok körbevették a kávézót, többen ütni kezdték az üveget, ami végül megrepedt, és még a konyhai részlegben is őrjöngeni akartak.

A kávézó üzemeltetője hírnévrontás miatt fontolgatja a feljelentést, ugyanis rengeteg utálatos és gyűlölködő kommentet kaptak közösségi oldalukon az eset miatt.

Templomi menetre is rátámadt

Magyar Péter Putnokon a furgonjával egy templom előtt parkolt le , hogy üvöltve beleköthessen az istentiszteletről kijövő emberekbe. Még a templom újraszentelését is követelte nagy hangon, míg az őt követő erőszakos alakulat tagjai is részt vettek a lincseléssel fenyegető támadásban és hangosan pfújolva biztatták őt. 

A szidalmazottak között ott volt Putnok fideszes polgármestere is, aki nem engedett a provokációnak, ő és a templomi menet szó nélkül, méltóságteljesen átsétált a Magyar által felhergelt emberek között, de az agresszívan üvöltő Magyar Péter  nem állt le, folytatta a mocskolódást.

Fenyegetőzött, az előtte elhaladó templomi menetet végig trágár szavakkal becsmérelte.

Remélem, újraszentelik majd ezt a templomot, szégyelljék magukat, ki való a guillotine alá polgármester úr? Most legyen bátor! Szégyelljék magukat mind, hogy ilyen embert követnek és templomba mennek. 

 Magyar hosszú perceken nem hagyta abba az ordibálást a putnoki templom előtt:
 

Magyar Péter korábban is erőszakkal fenyegetőzött

A hazai baloldalon annyira elszabadultak az indulatok, hogy az elmúlt időkben egyre gyakrabban esik szó verbális és fizikai erőszakról. Ez pedig különösen veszélyes, legfőképp annak fényében, ami nem olyan régen Szlovákiában történt. Mint ismert, egy háborúpárti férfi merényletet követett el Robert Fico szlovák miniszterelnök ellen. Magyar Péter ennek ellenére a napokban Újfehértón tartott kampánygyűlést, ahol ismét előállt azzal a nevetséges teóriával, hogy a titkosszolgálatok blokkolják az internetelérést a rendezvényein. 

„Eddig rettentő békések voltunk, de ígérem, hogyha ezt folytatják, akkor júniusban nem leszünk annyira békések Budapesten a Hősök terén, és nem pár százan leszünk, hanem sok százezren, lehet, hogy milliónyian, és ott nem fogják tudni megállítani azt a tömeget”

- fenyegetőzött a tőle nem szokatlan stílusban Magyar Péter, akinek viselt dolgairól korábban videót is készítettünk, ezt itt tudod megnézni:

Állatoknak tartja a kormánypárti szavazókat

Emberi méltóságában sértett meg több millió embert Magyar Péter egy utcai fórumán, ahol kihaló állatfajtának nevezte a fideszeseket

Ez a gyalázkodó, gyűlöletkeltő hangnem jellemző Magyar nyilvános szerepléseire, illetve munkatársainak korábbi megszólalásaira is.

Mindez kísértetiesen emlékeztet a 2022-es választási kampányra, amikor Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje trágyával etetett gombákhoz hasonlította a kormánypárti szavazókat, illetve ostobáknak, agymosottaknak nevezte a vidékieket.

Magyar Péter a családjával is gyakran viselkedett agresszívan

Magyar Péter egykori feleségének, Varga Juditnak a Frizbi TV-nek adott interjújából sok mindenre magyarázatot kaphatunk. Az egykori politikus ugyanis kendőzetlenül mesélt arról, hogy férje hosszú éveken keresztül bántalmazta őt verbálisan. A nárcisztikus személyiségű Magyarról kiderült, hogy a terhes Varga Juditot az ajtónak lökte, de olyan is számtalanszor volt, hogy hülyének, egysejtűnek és debilnek nevezte.

A volt igazságügyminiszter arról is beszélt, hogy Magyar Péter egyszer a lakásban késsel mászkált fel-alá, ő pedig az éppen náluk vendégeskedő szüleihez menekült az ágyba, mert nem tudta, hogy a kiszámíthatatlan viselkedésű férfi mire készül. Az interjúból arra is fény derült, hogy Magyar Péter a legidősebb fiát is állandóan sértegeti és becsmérli, így egy jó ideje már nem szívesen találkozik a fiú az apjával. Sokatmondó, hogy a baloldali politikus a tinik kedvenc énekesének, Azariahnak a koncertjén sem a fiaival volt, hanem a politikai karrierjét egyengető segítőivel. 

 

 

origo.hu

Ez a ronda német város lehet a legszebb a magyaroknak

ripost.hu

A legjobb dolog a világon: megmutatta kislányát Krausz Gábor

borsonline.hu

Zokognak a rajongók: elhunyt mindenki kedvenc sorozatának sztárja

mandiner.hu

Kiderült, miért kapott ki Svájctól a magyar válogatott – gondolta volna, hogy ezen múlt?

metropol.hu

Ma útnak indulnak az első vonatok a horvát tengerparthoz-ennyiért szállhatsz fel rá

hirtv.hu

Ha az EU így folytatja, tíz év múlva nem lesz EU – így reagáltak a németek a Magyarországot ért büntetés hírére

ripost.hu

A tudósok is kővé dermedtek attól, ami az óceán mélyéről előkerült

lakaskultura.hu

Fókuszban az utolsó simítások: így lesz igazán barátságos az otthonunk

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek lesz a legboldogabb az idei nyár

ripost.hu

Ez a retró kvíz még azon is kifog, aki benne élt!

ripost.hu

3 csillagjegynek különös üzenetet küld idén nyáron az őrangyala

ripost.hu

Megbízhatsz bennük: ennek a négy csillagjegynek a legtisztábbak a szándékai

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Brüsszel bosszúja: Mi védjük Európát, mégis gigabüntetést kaptunk

INSIDER

Kormányinfó: kiderült, mit gondol a kormány a választás eredményéről

INSIDER

Megállapodott Orbán Viktor és a NATO-főtitkár: nem mennek magyar katonák Ukrajnába

INSIDER

Magyar Péter tévés hisztije megint bizonyította: erőszakos, nárcisztikus személyiség

INSIDER

Rendőrök jelentek meg a 4 éves újbudai lány szülinapján: „Sírógörcs tört rá”

INSIDER

Újabb hatalmas elismerést zsebelt be Karikó Katalin

INSIDER

Elítélték a legalacsonyabb magyar betörőt - 73 évesen ennyit kapott

INSIDER

Elképesztő látványban lehet részed a hétvégén a fővárosban!