Létrehozva: 2023.12.26.

"Ez a küldetésem, ezért jöttem vissza" – elhunytakkal társalog álmában Éva

A hölgynek már több könyve is megjelent, amiben természetfeletti élményeit jegyzi le.

Szerző Perusza Eszter

Az éjszaka csendjében rendkívül érdekes és természetfeletti események történnek Évával, aki elmondása szerint rendszeresen kapcsolatot létesít a halottakkal. A hölgy napközben teljesen átlagos életet él és dolgozik, éjszaka viszont rendszeresen megtalálják a szellemek.

Éva rendszeresen létesít kapcsolatot szellemekkel Fotó: Olvasói

A jelenség a kilencvenes évek végén kezdődött Éva életében, egy szörnyű tragédia után. Kisbabáját várta, de a terhesség során komplikációk léptek fel. Ahhoz, hogy Éva életét meg tudják menteni, azonnali beavatkozásra volt szükség, a gyermeken viszont már nem tudtak segíteni. Ekkor élte át az első halálközeli élményét. 

Egy sötét alagutat láttam, aminek a végén fény volt. Egyáltalán nem féltem, sokkal inkább kellemes, földöntúli érzés volt. Újra kisgyermek voltam és az elhunyt nagypapám felé siettem tárt karokkal, de ő megállított és azt mondta, még nincs itt az idő. Kívülről láttam magamat, az orvosokat, később minden pillanatot pontosan fel tudtam idézni. Amikor meghallották, nem akartak hinni a fülüknek

– kezdi Éva, majd hozzáteszi, azóta ez már mindennapossá vált életében, hiszen álmában rendszeresen átjár az élet és a halál közti dimenziókon. A hölgy arról is mesélt lapunknak, ő már megbizonyosodott arról, nincs pokol és mennyország, csak túlvilág, ahonnan szeretteink segítenek és támogatnak bennünket. Úgy gondolja, emberek között sincs rossz vagy jó, inkább úgy fogalmaz: vannak rossz döntések, melyeket gyakran csak a következő életünkben javíthatunk ki.

Ha feladatunk van a másikkal, nem lesz vége a kapcsolatunknak az adott életben. Aki most az apánk, lehet, hogy legközelebbi leszületésünkkor a férjünk lesz, és ez egészen addig így megy, míg nem oldjuk meg a sorsfeladatunkat.

A hölgy arról is beszámol, hogy nincsen már olyan éjszaka, amikor ne találná meg egy-egy kavargó lélek. Van, aki üzenni szeretne, mások tanácsot kérnek, vagy megnyugtatást várnak tőle. Mivel nem ismeri ezeket a szellemeket, nem tudja azt sem, kinek üzennek. Ebből a célból néhány évvel ezelőtt a nő létrehozott egy Facebook oldalt Csodák és hangok néven, ahová minden álmát lejegyzi. Úgy gondolja, azok az emberek, akik elég nyitottak erre, megérzik, ha halottaik üzenni szeretnének nekik és megtalálják a csoportot is – ezt mutatja az is, hogy a közösség létszáma hamarosan átlépi a tízezer főt. 

Egy alkalommal álmomban meglátogatott egy hölgy egy fehér kereszttel és megmutatta az útvonalat, amin rendszeresen iskolába járt. Ezt másnap lerajzoltam és feltettem a csoportba, majd hamarosan jelentkezett az illető testvére, aki nem akart hinni a szemének: a kislány az ő húga volt.

Az egyik legmeghatározóbb élménye Évának az volt, amikor egy halott légiós jelent meg számára. Egy sivatagban látta meg a katonát, aki vértől elázott felszerelésben feküdt és mindenáron egy üzenetet szeretett volna átadni életben maradt szeretteinek. Az üzenet a Facebook csoporton keresztül hamar eljutott az elhunyt hős szerelméhez, aki bizonyosságot nyert  afelől: van élet a halál után

Olyan közegben vagyok ilyenkor, hogy abszolút nem félek senkitől és semmitől. Ez a küldetésem, ezért jöttem vissza, amikor élet és halál között lebegtem

zárja a beszélgetést, majd hozzáteszi:

Amikor meghalunk, úgy látjuk az életünket, mint egy mozifilmet. Pontosan fogjuk tudni, mit csináltunk jól és miben hibáztunk.

 

 

Szerző Perusza Eszter

Ez is érdekelhet

origo.hu

Új fejezet kezdődik az orosz-ukrán háborúban

origo.hu

Itt van Oroszország válasza az Amerikai segélyre

life.hu

Erre senki sem számított: a hercegi pár 14 év házasság után beadta a válókeresetet

mandiner.hu

Megint tüntet Magyar Péter, bezzegromániázik és bohócozik

ripost.hu

Ma sem ússzuk meg szárazon: három vármegye is riasztást kapott – Időjárás

hirtv.hu

Itt vannak a bizonyítékai annak, hogy milyen agresszívek az illegális migránsok + képgaléria

origo.hu

Mikes Annát ölelgeti Krausz Gábor újabb képén, nagy hírt jelentett be

mindmegette.hu

Mindent kirántunk! 7 isteni rántott hús és zöldség

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Jó hír az autósoknak: jelentős üzemanyagár-csökkenés jön hamarosan

INSIDER

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

INSIDER

Összement a tejföl, a túró és a mosogatógép kapszula is kevesebb lett! Mutatjuk a konkrét termékeket

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Menczer Tamás: Csak a béke, csak a Fidesz - Videó

INSIDER

Ma sem ússzuk meg szárazon: három vármegye is riasztást kapott – Időjárás

INSIDER

Megszületett az ítélet a pécsi Fekete Angyal ügyében

INSIDER

Menczer Tamás: Minden erőnkkel és eszközünkkel védjük a magyar családokat