Létrehozva: 2023.11.20.
Módosítva: 2023.11.20.

Ha te is ezt tapasztalod otthon, szellem van nálad! Így űzheted ki

Megmagyarázhatatlan dolgokat tapasztalunk az otthonunkban? Lehet, hogy nem a véletlenek játéka, hanem egy rossz szellem okozza! Iszet boszorkány segít kideríteni!

Első lépésként fontos azt tisztázni, hogy léteznek jó szellemi lények, ők az angyalok, arkangyalok és más segítő lények, míg a rossz szellemek azok, akik negatívan befolyásolják az emberek életminőségét - írja a Fanny magazin. Például olyanok, akik a haláluk után nem keltek át a fénybe és a köztes létben rekedtek. Esetleg démoni lények, akik akár alakváltók is lehetnek. Vagy éppen minden olyan entitás, amelyek romboló hatással vannak ránk. Amikor felmerül az a kérdés, hogy szellem jár-e közöttünk, akkor mindenkinek csak az otthona jut eszébe, de ez hibás felvetés, hiszen akár a munkahelyünkön is lehetnek. Ha ez utóbbival állunk szemben, akkor a furcsa események mellett az is megtörténhet, hogy az adott üzlet forgalma egyre csökken, vagy éppen közös munkafolyamatokkal kapcsolatban ütközünk problémákba – kezdi Iszet boszorkány, főpapnő és mágus.

Horror,Scene,Of,Scary,Woman's,Ghost
Megmagyarázhatatlan dolgokat tapasztalunk az otthonunkban? (Képünk illusztráció) Fotó: Shutterstock

Mit tapasztalhatunk?

  • Folyamatos viták, veszekedések, ami akár testi bántalmazásig is fajulhat.
  • Anyagi romlás, állandó kiadások, nem várt költségek az otthon javítására, sorozatos háztartási cikkek meghibásodása kapcsán.
  • Folyamatos nyugtalanság a lakásban, például ha senki más nincs otthon, akkor is úgy érezhetjük, hogy nem vagyunk egyedül.
  • Dohos szag még akkor is, ha a lakásban minden rendben van. De rothadó húshoz hasonló szagot is tapasztalhatunk egyes területeken, ami már egy sokkal komolyabb negatív szellem jelenlétére utal.
  • Sorozatos megbetegedések a családban, mivel a rossz szellemek energiákat szívnak el az ott élőktől, ezáltal a fizikai test megbetegszik.
  • Ugyan nincs huzat, de a függönyök mégis meglibbennek.
  • Mivel a kisgyerekek látják őket, ezért megpróbálják a szülők tudtára adni, hogy ott vannak. Ahogy az állatok is érzékelik a jelenlétüket, ezért vehetjük észre azt, hogy nyugtalanná válnak, vagy hogy sokáig figyelnek egy pontot.
  • Akkor is szellemekre kell gyanakodni, ha már régóta nem sikerül értékesíteni egy ingatlant bármennyire is kedvező az ára.
  • Előfordulhat olyan szélsőséges eset, amikor ajtók, szekrények vagy ablakok is kinyílnak több alkalommal is megmagyarázhatatlan módon.

Hogyan kerülnek hozzánk?

De mégis miért fordulhat elő, hogy egy negatív szellem felbukkan az otthonunkban vagy a munkahelyünkön? Hiszen olyan nincs, hogy valakinek a környezetében ne jelenjenek meg előbb vagy utóbb. Például valaki egy olyan otthont vásárol meg, ahol már ott van a szellem. Ha haláleset történik az ingatlanban vagy a családban és nem engedték el az elhunytat, vagyis ha 49 napon belül nem kel át a fénybe, akkor valószínűleg ott reked. Ez egyáltalán nem jó az ott élőknek és a léleknek sem, mert nem tudja szellemi szinten a feladatát teljesíteni. Hiába állnak sokszor úgy hozzá családtagok, hogy ez nem baj, mert nekik megnyugvást jelent, ha még "velük van" a szeretett hozzátartozójuk, de higgyék el, ez sajnos nagyon nem jó. Ugyanis a köztes létben szüksége van a fennmaradáshoz az élők energiájára, így elvonja tőlük, bármennyire is nem akar ártani. Olyankor is lehet bármilyen negatív szellemi lény a lakásban, ha egy erőteljes átokkal sújtották a házat. Netán valaki nem hozzáértő módon végzett el egy mágiát vagy szellemet idézett, és emiatt megnyílik egy úgynevezett átjáró, amin keresztül a negatív szellemi lények ki-be járkálnak.

Bírjuk őket távozásra!

Mindenekelőtt fontos megjegyeznem, hogy kellő tudás nélkül senki ne végezzen tisztító mágiát, mert amennyiben nem kellő hozzáértéssel végzik, akkor a szellemi aktivitások sokkal jobban felerősödnek, ezáltal nagyobb károkat okoznak az életterületünkön. De ha mindenképp szeretnénk saját magunk megoldást találni rá, akkor kérjük az angyalok segítségét, hogy tisztítsák meg az otthonunkat. Gyújtsunk meg egy fehér gyertyát, koncentráljunk erősen egy ideig a kívánságunkra, utána himalájai sóval mossunk fel az otthonunkban. De ha mindezek után is érzékelik az aktivitást, akkor forduljanak spirituális szakemberhez. Azért létezik olyan védelem, ami ezeket a lényeket távol tartja, ezért nem árt, ha időről időre ezt elkészíttetjük.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egy versenyző meghalt a világ legnagyobb pontyfogó versenyén a Balatonnál

origo.hu

Itt van Oroszország feltétele a békéhez!

borsonline.hu

Nem akárki kürtölte világgá, Szoboszlai Dominik sorsdöntő hírt kapott

magyarnemzet.hu

Milák Kristóf csúcsa megdőlt, erre senki sem számított

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

magyarnemzet.hu

Oroszország egy jóval nagyobb háborúra készül + videó

origo.hu

Katasztrófával fenyegeti a NATO-t Oroszország

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül